maanantai 11. helmikuuta 2013

Antikristus ja hänen väärää profeettansa kärsivät tappion


*Kaksi petoa: antikristus ja hänen väärä profeettansa
*Seitsemän kukkulan kaupungin kahdeksas kuningas on peto
*Lusifer on ruma käärme, joka on kuin karjuva jalopeura
*Peto pakottaa ottamaan pedon merkin kuolemanrangaistuksen uhalla
*Pedon merkin ottaneet ja petoa kumartaneet tuomitaan helvettiin, mutta siitä kieltäytyneet marttyyrit pelastuvat Taivaaseen
*Antikristuksen aikana moni kuolee ja tuhatvuotisen valtakunnan siemeneksi jää hyvin pieni jäännös
*Yeshua HaMashiach (Jeesus Kristus) saapuu sotajoukkonsa kanssa ja kukistaa pedot kannattajineen


Paavi yrittää ottaa itselleen ylipappeuden

Benedictuksen lakissa neitsyt Maria
Roomalaiskatolinen kirkko on kirjoittanut harhaopin siitä, että Jumala olisi asettanut paavin kirkon ylimmäksi papiksi. He vetoavat Yeshuan (Jeesuksen) sanoihin Pietarin asemasta ja väittävät, että paavi on perinyt kaiken sen vallan, mitä Yeshua (Jeesus) antoi Pietarille. Yeshua (Jeesus) ei perustanut kirkkoaan Pietarin päälle vaan sen uskon päälle, että Yeshua (Jeesus) on Jumalan Poika ja Messias. Raamatussa ei ole myöskään missään sanottu, että Pietarin asema Yeshuan (Jeesuksen) opetuslapsena, apostolina ja Israelin yhden sukukunnan ruhtinaana periytyisi jälkipolville paavilta toiselle (Matt. 19:28). On syytä lukea tarkkaan, mitä Yeshua (Jeesus) oikein sanoi:

Matt. 16:13-19: "Kun Jeesus oli tullut Filippoksen Kesarean seudulle, hän kysyi opetuslapsiltaan: "Kuka Ihmisen Poika on? Mitä ihmiset hänestä sanovat?" He vastasivat: "Toisten mielestä hän on Johannes Kastaja, toisten mielestä Elia, joidenkin mielestä Jeremia tai joku muu profeetoista." "Entä te?" kysyi Jeesus. "Kuka minä teidän mielestänne olen?" Simon Pietari vastasi: "Sinä olet Messias, elävän Jumalan poika." 

Jeesus sanoi hänelle: "Autuas olet sinä, Simon, Joonan poika. Tätä ei sinulle ole ilmoittanut liha eikä veri, vaan minun Isäni, joka on taivaissa. Ja minä sanon sinulle: Sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan kirkkoni. Sitä eivät tuonelan portit voita. Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu. Sitten hän kielsi opetuslapsiaan kertomasta kenellekään, että hän oli Messias."

Yeshuan (Jeesuksen) puhe alkaa siitä, että Hän kysyy opetuslapsiltaan, kuka on heidän mielestä Ihmisen Poika. Pietari vastaa, että Yeshua (Jeesus) on Hän, joka on Jumalan Poika ja Messias. Yeshua (Jeesus) vastaa, ettei tätä asiaa ollut Pietari itse keksinyt vaan, sen oli Taivaan Isä Pietarille kertonut. Kun Yeshua (Jeesus) sanoo perustavansa kirkon kalliolle, Hän tarkoittaa Pietarin uskoa siihen, että Yeshua (Jeesus) on Jumalan Poika ja Messias. Raamattu vertaa Herraan turvaavia ihmisiä Siionin vuoreen, joka ei horju vaan pysyy ikuisesti (Ps. 125:1). Yeshua (Jeesus) antoi Simonille heprealaisen nimen Keefas ja Petros (Pietari) oli sama nimi kreikaksi, jotka merkitsevät kiveä. Yeshuan (Jeesusuksen) puhuessaan kalliosta alkutekstissä ei ole 'petros' vaan eri sana 'petra', joka merkitsee kalliota (Biblehub). Koska Pietari uskoi Yeshuan (Jeesuksen) olevan Jumalan Poika ja Messias, niin hän on silloin uskonsa takia horjumaton kuin Ziionin vuori (Ps. 125:1). Raamattu sanoo Herran olevan ikuinen kallio, pelastuksen kallio ja ainoa kallio (Ps. 62:7, 89:26; 1. Sam. 2:2; Jes. 26:4; 1. Kor. 10:4). Kun ottaa huomioon jatkolauseen, ettei Messiaan kirkkoa voita tuonelan portit, niin ymmärtää, että kirkko on perustettu uskolle Yeshua HaMashiachiin (Jeesukseen Kristukseen). Raamattu tarkoittaa, että Yeshua HaMashiach (Jeesus Kristus) on ikuinen kallio, mille Herra perustaa kirkkonsa.

1. Kor. 10:4: "..Hehän joivat siitä hengellisestä kalliosta, joka kulki heidän mukanaan; tämä kallio oli Kristus."

2. Sam. 22:3: "Jumalani, sinuun minä turvaudun, sinä olet kallio, olet kilpeni, pelastukseni sarvi, olet vuori ja turvapaikka. Sinä olet pelastajani, sinä autat minut turvaan vainoojilta.

Ps. 125:1-2 (1933/38): "Matkalaulu. Jotka Herraan turvaavat, ovat kuin Siionin vuori: se ei horju, vaan pysyy iankaikkisesti. Vuoret ympäröivät Jerusalemia, ja Herra ympäröitsee kansaansa, nyt ja iankaikkisesti."

Ps. 89:26-27 (1933/38): "Hän kutsuu minua: 'Sinä olet minun isäni, sinä minun Jumalani ja pelastukseni kallio'. Ja minä asetan hänet esikoiseksi, maan kuninkaista korkeimmaksi."

Jes. 26:3-4: "Sille, jonka mieli on luja ja vakaa, sinä turvaat rauhan, kun hän turvautuu sinuun. Ajasta aikaan luottakaa Herraan, sillä Herrassa on turva, Herra on ikuinen kallio."

Yeshua, Jeesus antoi Pietarille taivaiden avaimet. Mitä tämä tarkoittaa? Pietarille annettiin valta antaa synnit anteeksi tai kieltää ne eräin edellytyksin. Pietarille oli Pyhä Henki kertonut Yeshuan, Jeesuksen olevan Messias, eikä Pietari ollut sitä itse keksinyt. Johanneksen evankeliumissa kerrotaan opetuslapsille annetusta Pyhästä Hengestä ja vallasta antaa synnit anteeksi tai kieltää se (Joh. 20:22-23). Kyse on siitä, että Pietari saa tehdä niin, jos Pyhä Henki käskee Pietaria näin toimimaan. Pietari ei voi omassa lihassaan tehdä sellaisia päätöksiä. Yeshua, Jeesus kertoi kuulijoille, että Taivaan Isä puhuu suoraan Pietarille ja hän toimii tässä asiassa saamillaan valtuuksilla, jolloin muiden on syytä ottaa vakavasti ne puheet, mitä Pietari sanoo tässä asiassa.

Roomalaiskatolinen kirkko väittää, että Pietari oli ensimmäinen paavi ja kirkko olisi perinyt Pietarin valtuudet. Yeshua, Jeesus antoi nämä valtuudet vain Pietarille ja opetuslapsille. Raamattu ei opeta, että opetuslapset voisivat siirtää ennen kuolemaansa valtuudet jollekin toiselle eikä sitä, että sellaista olisi edes tehty. Taivaan Isä antaa nämä valtuudet aina suoraan niille profeetoilleen, jotka Hän on itse valinnut ja valtuuttanut. 

Tässä toimii sama periaate, mitä Suomen laissa. Henkilö ei saa delegoida toimivaltaansa muille, jos sitä siihen ei ole nimenomaan annettu säännöstä, mitä tässä asiassa ei ole. Kun luemme Raamattua, niin on tärkeää selvittää aina se asiayhteys, mistä puhutaan ennen, kuin selitetään yksittäisen jakeen tarkoitus. Kun tahallaan irrotetaan selitys asiayhteydestä, kuten roomalaiskatolinen kirkko on tehnyt tässä asiassa, niin vääristellään Raamatun tekstien alkuperäistä tarkoitusta (2 Piet. 3:15-16). 

Roomalaiskatolisessa kirkossa on myös harhaoppi, että tuhatvuotinen valtakunta olisi alkanut jo kirkon perustamisesta ja paavi olisi valtakunnan ruhtinas (Hes. 44-48). Tuhat vuotta on mennyt jo ajat sitten ohi ja ensimmäinen paavikaan ei elänyt tuhatta vuotta, vaan on vaihtunut koko ajan. Kirkko on täysin valheiden lumossa. Hesekielin kirja kertoo myös siitä, että ruhtinaalla on paljon poikia (myös palvelijoita, jotka eivät ole omia biologisia lapsia), joten tähän ei sovi roomalaiskatolisen kirkon oma keksintö pappien selibaatista.

Hes. 46:16-17: "Näin sanoo Herra Jumala: Jos ruhtinas antaa omistamaansa maata jollekin pojistaan, se on oleva pojan perintöosa. Siitä tulee hänen perintöomaisuuttaan. Mutta jos ruhtinas lahjoittaa maataan jollekin palvelijalleen, maa pysyy tämän omistuksessa vain riemuvuoteen saakka. Silloin se palaa ruhtinaalle, sillä hänen perintömaansa voi pysyvästi jäädä vain hänen pojilleen."

Vatikaanin valtion kuninkaan arvonimen luku on 666

Ilmestyskirja kertoo kahdesta pedosta. Toinen on antikristus ja toinen hänen väärä profeettansa (Ilm. 13, 20:10). Raamattu kertoo, että antikristus löytyy seurakunnan keskeltä. Hän on tekeytynyt kristityksi, mutta ei kuulu joukkoon. Hän on edustavinaan Jumalan kirkkoa, mutta ei edusta.

1. Joh. 2:18-19: "Lapseni, viimeinen aika on käsillä. Te olette kuulleet, että on tulossa antikristus, ja niin onkin nyt monia antikristuksia ilmaantunut. Tästä me tiedämme, että viimeinen aika on käsillä. He ovat lähtöisin meidän joukostamme, mutta he eivät olleet meidän joukkoamme. Jos he olisivat kuuluneet meihin, he olisivat pysyneet keskuudessamme. Mutta täytyihän käydä ilmi, etteivät kaikki kuulu meihin."

Antikristus on paholaisen salainen agentti numero 666, joka on tullut kavaltamaan uskovat. Hän on kuin Juudas Iskariot, joka livahti kesken kaiken pois pääsiäisaterialta yön pimeyteen. Hän meni myymään 30:stä hopearahasta pahoille miehille tiedon tiedon siitä, missä Yeshua (Jeesus) ja Hänen opetuslapsensa olivat.

Joh. 13:28-30: "Kukaan aterialla olevista ei ymmärtänyt, miksi Jeesus sanoi hänelle näin. Koska Juudaksella oli hallussaan yhteinen kukkaro, jotkut luulivat, että Jeesus oli käskenyt hänen ostaa jotakin juhlaa varten tai antaa almuja köyhille. Syötyään leivänpalan Juudas lähti heti ulos. Oli yö."

Joh. 18:1-3: "..Siellä oli puutarha, ja Jeesus ja opetuslapset menivät sinne. Myös Juudas, hänen kavaltajansa, tunsi paikan, koska Jeesus oli monesti ollut siellä opetuslastensa kanssa. Niinpä Juudas otti mukaansa sotilasosaston sekä ylipapeilta ja fariseuksilta saamiaan miehiä, ja he menivät puutarhaan lyhdyt, soihdut ja aseet käsissään."

Matt. 26:48-50: "Jeesuksen kavaltaja oli sopinut miesten kanssa merkistä: "Se on se mies, jota minä suutelen. Ottakaa hänet kiinni." Hän meni suoraa päätä Jeesuksen luo, sanoi: "Terve, rabbi!", ja suuteli häntä. Jeesus sanoi hänelle: "Ystävä, tätä varten sinä olet tullut." Silloin miehet astuivat lähemmäs, kävivät käsiksi Jeesukseen ja vangitsivat hänet."

Martti Luther alkoi epäilemään, että paavi on antikristus (Tiede 28.3.2017). Lokakuussa vuonna 1520 Luther oli jo varma asiasta ja paholaisen salainen agentti numero 666 oli paljastunut. Luther kirjoitti Georg Spalatinille: "Olen jo paljon vapaampi päästyäni varmuuteen siitä, että paavi on antikristus ja osoittautunut selvästi saatanan asuinsijaksi." Lutherin mielestä roomalaiskatolisen kirkon tilanne sopi täydellisesti  2. Tessalonikalaiskirjeen ennustamaan laittomuuden mieheen.

2 Tess. 2:3-4 (1933/38): "Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

Vaikka Raamattu kertoo antikristuksen menevän Jerusalemin kolmanteen temppeliin ja julistaa itsensä jumalaksi, hän ei ole vielä astunut myöhemmin rakennettavaan Jerusalemin temppeliin. Paavi käyttää jo Jumalalle yksin kuuluvia arvonimiä. Paavin toiminta ennakoi kuitenkin kaikkea mitä Raamattu ennustaa antikristuksesta.

Etuliite 'anti' voi merkitä kahta eri asiaa, joista ensimmäinen merkitys on "olla jonkun sijassa" tai "olla jonkun asemastaan". Toinen merkitys voi olla "jotakuta vastaan". Sana antikristus tarkoittaa siis Kristuksen asemassa olevaa sijaista tai Kristuksen vastustajaa. Yksi paavin virallisista arvonimistä on latinan kielinen 'Vicarius Christi', joka tarkoittaa Kristuksen sijaista, mitä tarkoittaa myös sana antikristus. Kristuksen sijaiseksi itseään väittävä on itse asettunut Kristuksen asemaan ja onkin Kristuksen vastustaja. Ilm. 17:9-10 kertoo pedosta, joka päällä istuu portto. Tämä on seitsemän vuoren alueella. Roomassa on seitsemän kukkulaa, joka sisällä on itsenäisen Vatikaanin valtio, jonka kuningas on paavi.

Ilm. 17:9-10: "Tässä tarvitaan ymmärrystä ja viisautta. Seitsemän päätä tarkoittaa seitsemää vuorta, joilla nainen istuu. Myös kuninkaita on seitsemän. Viisi näistä on jo poissa, kuudes on vallassa. Yksi ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, hänen on määrä hallita vain vähän aikaa. Peto itse -- se, joka on ollut mutta jota ei enää ole -- on kahdeksas kuningas ja samalla yksi noista seitsemästä. Se joutuu tuhon omaksi"

Eräät paavit (esim. Leo IX ja Paavali VI) ovat käyttäneet myös latinankielistä arvonimeä 'Vicarivs filii dei' (keskiajan latinassa "U" ja "V":lla oli sama äänne eräissä tilanteissa), joka tarkoittaa Jumalan Pojan viransijaista. Berliinin yliopiston rehtori Andreas Helwig kirjoitti vuonna 1612 kirjassaan 'Antichristus Romanus', että laskettaessa roomalaisilla numeroilla paavin arvonimestä luvun numero, se on on 666 (V=5, I=1, C=100, D=500, L=50; 5+1+100+1+5+1+50+1+1+500+1 = 666). Rooman viidennen keisarin Neron kreikankielisestä nimestä saadaan nimen luvuksi myös 666 (Neron kesar), koska kreikan kielessä kirjaimilla on ollut myös numeroarvot (asiasta lisää).

Ilm. 13:18: "Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi."

Onko Ilmestyskirja tarkoittaman nimi erisnimi vai arvonimi? Ilmestyskirjassa on esimerkkejä, jossa kutsutaan henkilöä nimeltä käyttämällä joko erisnimeä tai arvonimeä (esim. Ilm. 1:1, 2:20, 19:16). Raamatussa on paljon esimerkkejä myös siitä, että henkilö on saanut elämänsä aikana uuden erisnimen (esim. Saaraista Saara ja Simonista Pietari).

Kun paavi käyttää arvonimeä Jumalan Pojan tai Kristuksen sijainen, hän väittää itsellään olevan sama auktoriteetti, kuin Jeesukselle Kristuksella on. Hän on siten korottanut itsensä Jumalaksi asettumalla laittomasti Kristuksen asemaan, mitä tekee antikristus. Paavi ei voi olla ylipappi, eikä edes Ylipappi Yeshua HaMashiachin (Jeesuksen Kristuksen) sijainen, koska Yeshua HaMashiach (Jeesus Kristus) on nyt ikuinen ylipappi ja hänen tilalle ei voida valita enää ketään ihmistä. 

Hepr. 7:20-28: "On myös otettava huomioon Jumalan vala. Leevin heimon miehistä tuli pappeja ilman sitä, mutta tämän toisen pappeus vahvistettiin valalla, näillä sanoilla: -- Herra on vannonut valan eikä sitä peruuta: sinä olet pappi ikuisesti. Tästä näemme, kuinka paljon vahvempi on se liitto, jonka takaajana Jeesus on. Muiden pappien määrä on jatkuvasti kasvanut, kun kuolema on estänyt heitä pysymästä virassaan. Mutta Jeesus pysyy ikuisesti, hänen pappeutensa on muuttumaton. Siksi hän pystyy nyt ja aina pelastamaan ne, jotka hänen välityksellään lähestyvät Jumalaa. Hän elää iäti rukoillakseen heidän puolestaan. 

Juuri tällaisen ylipapin me tarvitsimme. Hän on pyhä, viaton ja tahraton, hänet on erotettu syntisistä ja korotettu taivaita korkeammalle. Toisin kuin muiden ylipappien, hänen ei tarvitse päivittäin uhrata ensin omien syntiensä ja sitten kansan syntien sovittamiseksi. Hän on antanut kertakaikkisen uhrin uhratessaan itsensä. Laki tekee ylipappeja ihmisistä, jotka ovat heikkoja, mutta lakia myöhemmin vannottu vala nostaa ylipapiksi Jumalan Pojan, joka on saavuttanut ikuisen täydellisyyden."

Paavi tulee italiankielisestä sanasta 'papa', joka tarkoittaa isää. Arvonimeä isä ei saa käyttää kukaan muu kuin Taivaan Isä (Matt. 23:9), koska se kuuluu yksin Jumalalle. Kun Vatikaanin valtion päämies käyttää papan (paavin) arvonimeä, hän korottaa itsensä Jumalan asemaan. Paavi tekee saman laittomuuden käyttäessään arvonimeä Kristuksen sijainen. Roomalaiskatolisen kirkon papisto asettaa itsensä jumalaksi. Roomalaiskatolinen kirkko on laittomuuden miehen, antikristuksen johtama kirkko. Sen takia myös papit käyttävät laittomasti arvonimenään isä, mikä kertoo laittomuuden miehistä. Suomen kielen sana 'pappi' on lainasana, joka tulee sanasta 'papa' (isä). Evankelisluterilainen kirkko on perinyt paljon tapoja ja oppeja roomalaiskatoliselta kirkolta.

Matt. 23:8-10: "Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä. Älkää myöskään kutsuko isäksi ketään, joka on maan päällä, sillä vain yksi on teille isä, hän, joka on taivaissa. Älkää antako kutsua itseänne oppimestariksi, sillä teillä on vain yksi mestari, Kristus." 

Joh. 8:54: "..Mutta minun kunniani kirkastaa Isä, hän, jota te sanotte omaksi Jumalaksenne."

Jes. 9:5: "Sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas."

Mal. 1:6: "Poika kunnioittaa isäänsä ja palvelija isäntäänsä. Minä olen teidän isänne, miksi ette kunnioita minua? Minä olen teidän isäntänne, miksi ette palvele minua? Tätä minä, Herra Sebaot, kysyn teiltä, te papit, jotka pidätte minua pilkkananne..."

Kun antikristus astuu esille koko voimallaan, niin hän voi valheellisesti käyttää Jeesuksen Kristuksen nimeä. Samalla tavalla paholaisen enkelit voivat ilmoittaa valheellisesti nimekseen Jeesuksen Kristus, vaikka he eivät todellakaan ole.

Luuk. 21:8: "Jeesus sanoi: "Varokaa, ettei teitä johdeta harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: 'Minä se olen', ja: 'Aika on tullut.' Mutta älkää lähtekö heidän peräänsä."

2. Kor. 11:14-15: "Eikä ihme, tekeytyyhän itse saatanakin valon enkeliksi. Ei siis ole mitenkään merkillistä, että hänen palvelijansa esiintyvät Jumalan asian palvelijoina. He saavat tekojensa mukaisen lopun."

Itsenäistyneen Vatikaanin kahdeksas kuningas on antikristus

Rooma (klikkaa kuva suuremmaksi)
Apostoli Johanneksen aikana Rooma oli supervalta, joka hallitsi käytännössä koko sen ajan sivistynyttä maailmaa kaikkia Itämeren rannikkomaita ja valtakunta ulottui Englannista Persianlahdelle asti. Keisari Domitianus (81-96 jKr) alkoi vaatimaan, että häntä puhutellaan "herraksi ja jumalaksi". Kristityt eivät suostuneet tekemään tätä ja heitä vainottiin sen takia. Keisari Trajanuksen aikana Rooman valtakunta oli suurimmillaan vuonna 117 jKr. 

Ilmestyskirjan 17:9-10 kertoo kahdeksasta kuninkaasta itsenäisessä valtiossa, joka on seitsemän kukkulan alueella. Rooma on rakennettu seitsemälle kukkulalle ja Vatikaani on tämän Raamatun kohdan tarkoittama valtio. Tämä profetia on esitäyttynyt Rooman keisarikunnan kahdeksan ensimmäisen keisarin (kuninkaan) aikana. Jakeet kertovat, että ilmestyskirja on kirjoitettu kuudennen keisarin Galban aikana (8.6.68 - 15.1.69 jKr) ensimmäisestä keisarista Augustuksesta lukien. Mikäli Rooman kuninkaat lasketaan jo Julius Caesarista lukien, niin kuudes kuningas on ollut Nero, jonka kristittyjen vainot ajoittuivat vuosiin noin 66-67 jKr (Ilm. 1:9), milloin Ilmestyskirja olisi myös kirjoitettu. Tämä profetia toteutuu toisen kerran ja se saa lopullisen täyttymyksen Vatikaanin valtion kuninkaassa, joka on paavi.

Ilm. 17:18: "Nainen, jonka näit, on se suuri kaupunki, joka hallitsee maan kaikkia hallitsijoita."

Fasistisen Italian johtajalla Benito Mussolinilla oli pitkäaikainen rakastajatar Margherita Sarfatti, joka oli myös hänen puheiden kirjoittaja ja elämänkerran kirjoittaja. Sarfatti on kirjoittanut, että vuonna 1926 eräänä kylmänä ja sateisena talvi-iltana Roomassa Mussolini uskoutui hänelle ja kertoi lapsena saamastaan näystä (Yle TV1, Historia: Nainen Mussolinin takana, 8.1.2018):

"Mustiin pukeutunut mies oli katsonut häntä hymyillen. Minä tunnen sinut Mussoliini. Sinua odottavat suuret tehtävät. Olen paholainen ja tulin auttamaan sinua. Kaikki maailman lahjat ovat käsilläsi. Valitse mitä haluat, rikkauttako?
- En halua olla rikas. Vihaan rikkaita ja heidän omaisuuksiaan.
- Mitä sitten, naisiako?
- Kyllä rakastan naisia. He eivät ole silti suurin halujeni kohde.
- Mitä sitten haluat? Valtaa minä haluan. Toistin kaikin voimin valtaa, valtaa, valtaa.
- Saat siis valtaa. Valtasi on oleva mahtavinta koko maan päällä.
"


Roomalaiskatolinen kirkko pelkäsi 1920-luvulla, että Italiaan voisi tulla kommunistien vallankumous, kuten oli käynyt Venäjällä vuonna 1917, minkä seurauksena mm. kirkkoja oli otettu valtion käyttöön. Kirkko lähti tukemaan fasismia, jottei kommunismi leviäsi enempää. Paavi Pius XI:n valtiosihteeri kardinaali Pietro Gasparri kävi 1929 neuvotteluja fasistisen Benito Mussolinin kanssa. Roomalaiskatolinen kirkko ilmaisi halunsa tukea Italian fasismia ja Mussoliini antaisi vastalahjaksi Vatikaanille itsenäisen valtion aseman sekä asettaisi roomalaiskatolisuuden Italian valtiouskonnoksi, jota opetettaisiin pakollisena aineena kouluissa yläasteelle asti (lähde: Yle Teema, Dok: Sovinnon tie, 29.7.2019). Neuvottelujen tuloksena allekirjoitettiin samana vuonna lateraanisopimukset, jotka takasivat Vatikaanille itsenäisyyden ja roomalaiskatoliselle kirkolle suosituimmuusaseman Italiassa. 

Paavia kannetaan kantotuolissa
Vatikaani itsenäistyi 11.2.1929. Paavista tuli Vatikaanin valtion hallitsija ja kuningas, jota kannettiin kantotuolissa kruunajaisissa. Sen jälkeen monet valtiot tunnustivat Vatikaanin valtion itsenäisyyden ja tekivät diplomaattisopimuksia sen kanssa. Paholaisen kätyri Benito Mussolini antoi kaiken tämän roomalaiskatoliselle kirkolle. 

Vatikaanin itsenäistymisen jälkeen Vatikaanilla on ollut tähän päivään mennessä kahdeksan kuningasta eli paavia. Paavi Benedictus XVI on hyvin poikkeuksellisesti ilmoittanut eroavansa ennenaikaisesti katolisen kirkon johdosta 1.3.2013 lukien. Paavit ovat enimmäkseen kuolleet virassaan, mutta heitä on myös syrjäytetty ja murhattu. Paavin istuin on ollut kautta historian kovan valtapolitiikan kohteena. Paavit ovat taistelleet vallasta, syrjäyttäneet voimakeinoin toisiaan, eläneet rietasta elämää jne. Tästä aiheesta kertoo Tieteen kuvalehden artikkeli Paavien rappiosta (15-2005).

Seitsemäs paavi on ollut paavi Benedictus XVI, mutta hänen hallintokausi on jäämässä poikkeuksellisen lyhyeksi, vain 7 vuotta 10 kuukautta. Yleensä paavit ovat hallinneet 10-20 vuotta. Tosin viides vatikaanin kuningas, paavi Johannes Paavali I hallitsi vain 33 päivää vuonna 1978. Lehdistö on spekuloinut, että tämä paavi myrkytettiin.

Pyhän Pietarin kirkon kupoliin iski salama konkreettisesti pari tuntia sen jälkeen, kun paavi Benedictus XVI oli ilmoittanut erostaan: Salama iski Vatikaaniin paavin eroilmoituksen jälkeen, mistä on onnistuttu kuvaamaan myös video (IL 12.2.2013). 

Luuk. 10:18: "Jeesus sanoi heille: "Minä näin, kuinka saatana sinkoutui taivaasta kuin salama."

Ps. 52:4-7 (RK): "Sinun kielesi punoo turmiota, se on kuin terävä partaveitsi, sinä petturi. Sinä rakastat pahaa enemmän kuin hyvää, valhetta enemmän kuin totuuden puhumista. Sela. Sinä rakastat kaikkia tuhoisia sanoja, sinä kavala kieli. Sen vuoksi Jumala murskaa sinut ainiaaksi, hän tarttuu sinuun ja raastaa sinut teltastasi, repii sinun juuresi elä­vien maasta." (Edomilainen Dooeg oli saatanan esikuva)

Paavi Franciscus näyttelee vaatimatonta

Paavi Franciscus on jesuiitta
Kahdeksanneksi paaviksi valittiin Franciscus, joka kuuluu pahamaineiseen jesuiittojen lahkoon. Jesuiitat on katolisen kirkon sääntökunta ja hyvin kurinalaisesti toimiva osasto. Erilaiset ruumiilliset harjoitukset olivat olennainen osa jesuiittojen koulutusta. Järjestö on aina herättänyt ristiriitaisia näkemyksiä, mikä johtuu ennen kaikkea jesuiittojen näkyvästä asemasta katolisen uskon puolustajina vastauskonpuhdistuksen aikaan. Jesuiittojen sotilaallisen osan johtajaa on nimitetty "mustaksi paaviksi" ja jesuiittakenraaliksi.

Paavi Franciscus on esiintynyt vaatimattomana kirkon johtajana, joka itse laittaa ruokansa, on asunut pienessä asunnossa, kulkenut julkisilla välineillä töihin ja nyt pesi 12 vangin jalat. Hän tekopyhästi jopa suuteli vankien jalkoja. Todellisuudessa paavi on susi lampaan vaatteissa.

Matt. 7:15: "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia."

Paavi Franciscus rukoili Peresin ja Abbasin kanssaan Vatikaanissa (Yle), vaikka toinen on muslimi ja toinen juutalainen. Vatikaanissa rukoiltiin eri uskontojen rukouksia yhtä aikaa ja Paavi osallistui tähän rukoushetkeen. Tämä paljastaa selvästi, että kyseessä on susi lampaiden vaatteissa. Paavi Johannes Paavali II on jopa suudellut koraania (kuva, kuva II). Tämä on hyvin vakavaa syntiä siitä, ettei katolinen kirkko voi edustaa Taivasten valtakuntaa. 

Paavi Franciscus vieraili Israelissa 24.-26.5.2014. Paavi kulki imaamin ja rabbin kanssa vierailulla. Paavi vieraili kalliomoskeijassa, mikä suuresti loukkaa elävää Jumalaa, Jeesusta Kristusta, Yeshua HaMashiachia. Paavi osoittanut kunnioitusta riisumalla kengät moskeijassa (Yle), mikä kaikki on epäjumalanpalvelusta. Tämä kaikki rikkoo Raamatun käskyjä vastaan ja selkeästi osoittaa, ettei Paavi edusta Taivasten valtakuntaa.

2. Moos. 3:4-6: "Kun Herra näki hänen tulevan katsomaan, hän huusi pensaasta: "Mooses, Mooses!" Mooses vastasi: "Tässä olen." Herra sanoi: "Älä tule lähemmäksi! Riisu kengät jalastasi, sillä paikka, jossa seisot, on pyhä." Herra sanoi vielä: "Minä olen sinun isäsi Jumala, Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala." Silloin Mooses peitti kasvonsa, sillä hän pelkäsi katsoa Jumalaa." 

Paavi vetosi kahden valtion malliin puolesta (Yle 25.5.2014), vaikka Jumala on luvannut Israelin kokonaan Israelin kansalle ja pysähtyi suremaan aitaan kirjoitetun "Free Palestine" tekstin edessä (Guardian). Paavi käytti puheessaan ensimmäistä kertaa sanaa "Palestiinan valtio". Paavi Franciscus on nyt virallisesti tunnustanut Palestiinan valtion ja jopa allekirjoittanut valtiosopimuksen Vatikaanin ja Palestiinan välillä, mikä on syntiä. Paavi on Jumalan tahdon vastaisesti jakanut Palestiinalle maata, jonka Jumala on antanut Israelin valtiolle ikuisiksi ajoiksi (Yle 26.6.2015 ja 25.12.2017; HS 16. ja 17.5.2015).

Paavi Franciscus valehteli 22.5.2013 messussa, että myös ateistit pelastuvat taivaaseen: "Herra on lunastanut meidät kaikki, meidät kaikki, Kristuksen veren kautta: Meidät kaikki, ei vain katolisia. Isä, kaikkiko, myös ateistit? Kyllä myös ateistit, kaikki!" Katolisessa kirkossa on 60-luvulla vahvistettu sellainen harhaoppi, että ateistit ja muiden uskontojen harjoittajat voisivat pelastua tekemällä vain hyviä tekoja. Tämä on suuri valhe. Apostoli Pietari sanoi Yeshua HaMashiachista (Jeesuksesta Kristuksesta) Apt. 4:12: "Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla." Taivaaseen ei pelastu ateistit eikä muiden uskontojen harjoittajat. Epäjumalanpalvelijat eivät peri Taivasten valtakuntaa (1. Kor. 6:9). Jumala on säätänyt 2. Moos. 20:3: "Älä pidä muita jumalia minun rinnallani."

Vatikaanin julkaisemalla videolla Paavi Franciscus jopa kehottaa keskustelemaan väärien uskontojen kanssa, hyväksymään ne ja rukoilemaan niiden puolesta (Video). Paavi kehtaa ottaa käteensä väärän jumalan patsaan ja video lopulla kristinuskon symbolit viedään väärien uskontojen kuvien vierelle hyväksyvästi. Video on ovelaa eksytystä, jossa vedotaan inhimillisiin tunteisiin ja pyritään yhdistämään eri uskonnot yhdeksi porttokirkoksi.

2. Kor. 6:14-18: "Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä? Voivatko Kristus ja Beliar olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin?

Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani. Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias."

 
Uskontodialogi väärien uskontojen kanssa on Raamatun mukaan, kun puhuisi paholaiselle. 

1. Kor. 10:20-21: "Tarkoitan sitä, että epäjumalien palvelijat uhraavat pahoille hengille eivätkä Jumalalle, enkä halua teidän joutuvan yhteyteen pahojen henkien kanssa. Te ette voi juoda sekä Herran maljasta että pahojen henkien maljasta, ette voi olla osallisina sekä Herran pöytään että pahojen henkien pöytään."

Raamattu opettaa, ettei homot saa elää parisuhteessa ja homoparisuhteessa elävä uskovainenkin menettää pelastuksensa (1. Kor. 6:9, Matt. 7:21-23). Katolinen kirkko on tähän mennessä pitänyt kiinni opistaan, että homoparisuhteet ovat syntiä. Paavi Franciscuksella on selvästi halua muuttaa katolisen kirkon oppi homoparisuhteet sallivaksi. Hän on ottanut hyvin tekopyhästi kantaa, että kristittyjen tulisi anoa homoilta anteeksiantoa, miten kirkko on kohdellut homoyhteisöjä (Yle 27.6.2016). Miksi pitäisi pyytää anteeksi, jos on puhunut oikein homoparisuhteista? Paavi on ollut haluton myöntämään homoparisuhteiden olevan syntiä ja hän on vain vedonnut siihen, ettei hänellä ole oikeutta tuomita. Paavi sekoittaa puurot ja vellit sekaisin. Hän lausunnoillaan tosiasiallisesti tukee homoparisuhteita, mion yksi todiste lisää, ettei paavi Franciscuksen toiminta ole Jumalasta.

Paavi Franciscus on susi lampaiden vaatteissa, joka näyttelee vaatimatonta, mutta tulee vaatimaan pedon merkkiä käteen (Matt. 7:15-23):

Ilm. 13:11-17: "Sitten näin, kuinka toinen peto nousi maan uumenista. Sillä oli kaksi sarvea, kuin karitsan sarvet, mutta se puhui kuin lohikäärme. 

Se käyttää ensimmäisen pedon puolesta tämän koko valtaa ja panee maan ja sen asukkaat kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava oli parantunut. Se tekee suuria tunnustekoja ja saa tulen lyömään taivaasta maahan ihmisten nähden. Niillä tunnusteoilla, joita sillä on valta tehdä ensimmäisen pedon nimissä, se johtaa harhaan kaikki maan asukkaat, niin että saa heidät tekemään patsaan sen pedon kunniaksi, jota on isketty miekalla mutta joka on vironnut henkiin. Se on saanut vallan antaa pedon kuvalle hengen, niin että kuva jopa kykenee puhumaan, ja se on myös saanut vallan tappaa kaikki, jotka eivät kumarra pedon kuvaa. 

Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku"

Lusifer syöstiin alas ja hänestä tehtiin ruma käärme

Saatana, jota kutsutaan myös nimellä lucifer, oli korkeassa asemassa oleva enkeli taivaassa. Hänet oli asetettu maailman (maapallon) ruhtinaaksi. Mutta sitten kävi niin, että hän lankesi syntiin, heitettiin ulos taivaasta (Joh. 12:31). Nyt hän karjuu kuin haavoitettu leijona, joka kulkee ympäriinsä ja etsii niitä, joita voisi tuhota (1. Piet. 5:8).

Hes. 28:12-19: "Ihminen, viritä valitusvirsi Tyroksen kuninkaasta, sano hänelle: Näin sanoo Herra Jumala: -- Sinä olit täydellisistä täydellisin, täynnä viisautta, itse kauneus. Olit Eedenissä, Jumalan puutarhassa, ja sinua koristivat kalliit kivet, karneolit, topaasit ja kalsedonit, krysoliitit, onyksit, jaspikset, safiirit, turkoosit ja smaragdit. Pukusi oli kullalla kirjailtu. Jo syntyessäsi oli kaikki valmiina. Kerubiksi minä sinut tein, sädehtiväksi vartijaenkeliksi, sinä olit pyhällä vuorella, käyskentelit välkehtivien kivien keskellä. Moitteen sijaa ei sinussa ollut siitä päivästä, jona sinut loin, siihen päivään, jolloin lankesit pahaan.

Kun kävit kauppaa kaikkialla, sinä tulit yhä röyhkeämmäksi ja sorruit syntiin. Niin minä suistin sinut pyhältä vuorelta, syöksin sinut, vartijakerubini, välkehtivien kivien keskeltä. Kauneutesi houkutti sinut korskeuteen, loistosi sokaisemana haaskasit viisautesi. Nyt olen syössyt sinut alas, jättänyt kuninkaiden katseltavaksi ja pilkattavaksi. Sinä teit kaupoissasi vääryyttä, monin synnein sinä saastutit pyhäkkösi. Siksi minä sytytin keskellesi tulen, ja se poltti sinut, minä tein sinusta tomua ja tuhkaa kaikkien nähden. Kaikki kansat, jotka tunsivat sinut, kauhistuvat nyt kohtaloasi. Sinä olet kammottava varoitus. Sinä olet iäksi poissa."

Nimi lusifer tulee Jesajan kirjan jakeesta 14:12, jonka yhteydessä kerrotaan Babylonian kuninkaan tuomiosta. Babylonian kuningas on tässä luvussa esikuva saatanalle. Suomenkieliset käännökset käyttävät sanaa kointähti. Tämä sana symboloi hallitsijaa. Englannin kielinen King James käännös käyttää tässä jakeessa sanaa lusifer, koska alkukielen hepreankielinen sana on lähellä tätä nimeä: "How you are fallen from heaven, O Lucifer, on of the morning! How you are cut down to the ground, You who weakened the nations! (footnote: Isaiah 14:12 Literally Day Star)." Roomalaiskatolisessa kirkossa on standardina Raamatun latinakielinen käännös Vulgata, joka käyttää tässä jakeessa myös sanaa lusifer.

Vapaamuurarit on salaseura ja paholaisen kirkko, joka käyttää saatanasta nimeä lusifer. Valonkantajat termi liittyy myös paholaisen palvomiseen. Roomalaiskatolinen kirkko on tunkenut väkisin useisiin Raamatun jakeisiin nimen lusifer tavalla, joka jopa antaa kyseenalaista huomiota nimelle lusifer, mikä kertoo ovelasta eksytyksestä (Jes. 14:12, Job 11:17, 38:32 ja 2. Piet. 1:19). Erityisesti tämä Vulgatan eksytys tulee esille jakeessa 2. Piet. 1:19, jossa sanan kointähti tilalla käytetään paholaisen erisnimeä lusifer. Tässä asiayhteydessä tarkoitetaan kirkkaalla aamutähdellä (kointähdellä) toista maallista hallitsijaa eli Kuninkaiden Kuningasta, Yeshua HaMashiachia (Jeesusta Kristusta):

2. Piet. 1:19: "Siksi me voimme entistä lujemmin luottaa profeetalliseen sanaan. Ja hyvin teette tekin, jos kiinnitätte katseenne siihen kuin pimeässä loistavaan lamppuun, kunnes päivä sarastaa ja kointähti syttyy teidän sydämessänne."

Kirkas aamutähti ja lusifer ovat eri asioista. Niitä ei pidä sekoittaa keskenään. On kiusaus vääristellä Raamattua siten, että aamutähti, kointähti tai aamunsarastustähti liitetään oikeasta asiayhteydestä riippumatta nimeen lusifer.

Ilm. 22:16: "Minä, Jeesus, olen lähettänyt enkelin luoksenne, jotta seurakunnat saisivat tämän todistuksen. Minä olen Daavidin juuriverso ja suku, kirkas aamutähti."

Lusiferin todellinen luonto on, että hän on valkeuden enkeli, joka on valheellisesti tekeytynyt jumalaksi ja ujuttautunut seurakuntiin eksyttämään uskovia pois Jumalasta. 

2. Kor. 11:13-15: "Semmoiset ovat vääriä apostoleja, petollisia työntekijöitä, he vain tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme, tekeytyyhän itse saatanakin valon enkeliksi. Ei siis ole mitenkään merkillistä, että hänen palvelijansa esiintyvät Jumalan asian palvelijoina. He saavat tekojensa mukaisen lopun."

Ilmestyskirja käyttää myös Babyloniaa (Baabelia) kuvaamaan antikristuksen valtakuntaa (Ilm. 17), joka on rahanpalvonnan, pahuuden ja kaikenlaisen iljetysten tyyssija. Jesaja kuvaa pimeyden valtakuntaa näin:

Jes. 14:4-12: "..sinä virität Babylonin kuninkaasta pilkkalaulun: -- Jo tuli loppu valtiaasta, loppu sorrosta ja vainosta! Herra taittoi jumalattomilta sauvan, hallitsijoilta ruoskan, joka raivon vallassa löi kansoja, löi ja löi, joka vallitsi kansoja vihansa voimalla ja ahdisti niitä säästelemättä. Kaikki maa lepää nyt tyynenä rauhassaan, riemuhuudot kaikuvat kaikkialta. Sypressitkin iloitsevat sinun tuhostasi, Libanonin rinteiden setrit riemuitsevat: "Nyt kun sinä makaat maassa, ei kukaan enää tule tänne meitä kaatamaan." Tuonela tuolla alhaalla on kiihdyksissä, siellä odotetaan sinun tuloasi. Sinun vuoksesi on ajettu liikkeelle kuolleitten henget: kaikki jotka kerran olivat maan mahtavia ja kaikki jotka olivat kansojen kuninkaita, kaikki ovat nousseet istuimiltaan. 

Kaikki he puhkeavat puhumaan ja lausuvat sinulle: "Nyt siis sinäkin olet voimasi kadottanut niin kuin me, olet yksi meistä. Tuonelaan on syösty sinun loistosi ja mahtisi, sinun harppujesi helkytys. Sinun allasi ovat vuoteena madot, sinun ylläsi peitteenä toukat. Voi, sinä putosit taivaalta, sinä Kointähti, sarastuksen poika! Alas maahan sinut survaistiin, sinä kansojen kukistaja."

Luuk. 10:18-20: "Jeesus sanoi heille: "Minä näin, kuinka Saatana sinkoutui taivaasta kuin salama. Niin, minä olen antanut teille vallan: te voitte polkea käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä se vahingoita teitä. Mutta älkää siitä iloitko, että henget teitä tottelevat. Iloitkaa siitä, että teidän nimenne on merkitty taivaan kirjaan.

Jesajan kirja kertoo Babylonian kuninkaan tuomiosta, joka on esikuva luciferin tuomiosta. Hänet syöstään pohjimmaiseen kuiluun. Tämä tarkoittaa syvintä, kuuminta ja kivuliainta paikkaa tulisessa järvessä. Hänestä on tullut ruma, kuin tallattu raato.

Jes. 14:13-19: Etkö juuri sinä sydämessäsi sanonut: "Minä tahdon nousta taivaisiin! Minä pystytän valtaistuimeni Jumalan tähtiä korkeammalle, minä tahdon istua jumalten vuorella kaukana pohjoisessa, minä nousen pilviä ylemmäksi, olen korottava itseni Korkeimman vertaiseksi." Mutta tuonelaan sinut on syösty, sen pohjimmaiseen kuiluun. Jokainen, joka sinut näkee, jää katsomaan, tuijottaa sinua ihmetellen: "Tämäkö on se maailman järkyttäjä, valtakuntien vapisuttaja, joka hävitti maanpiirin autioksi ja murskasi sen kaupungit eikä päästänyt vankeja koskaan kotiin?" Kansojen kuninkaat lepäävät kunniassa kukin omassa kammiossaan, mutta sinut on viskattu kauas haudastasi kuin kelvoton villiverso, sinä lojut surmattujen, miekan lävistämien peitossa manalan kuilun pohjakivillä kuin tallattu raato."

Lusifer menetti valtaistuimensa ja hänestä tuli valtaistuimeltaan syösty ruma peto. Hänen paikkansa on taivaassa ottanut toinen, joka sai paikan kuusisiipisten joukossa. Lusiferista on tullut kuin kiljuva jalopeura eli karjuva leijona, joka etsii saalista epätoivoisesti karjuen. Lusiferin haavoitetun leijonan tapaisella käytöksellä ei ole mitään tekemistä Juudan Leijonan Kuninkaiden Kuningas kanssa, joka on Yeshua HaMashiach itse. Luonnossa haavoittunut leijona toimii samalla tavalla. Koska leijona ei pysty enää ketterästi hiipimään ja juoksemaan saaliinsa kiinni, se karjuu kovaa, jotta saalis lamaantuisi pelosta ja haavoittunut leijona saisi syötävää.

1. Piet. 5:8-9 (1933/38): "Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää."

Raamattu kertoo antikristuksen valtakuntaa kuvaavan pedon ulkonäön ja julkean käytöksen. Sillä on leijonan pää, leopardin vartalo ja karhun jalat. Leijona symboloi hallitsijaa ja voimaa. Vartalo ei ole enää jalon puhdas, vaan täynnä leopardin pilkkuja ja synnin tahroja. Jalat eivät ole nopeat ja solakan kauniit. Jalat ovat kömpelöt ja rumat karhun jalat, joissa on isot raatelukynnet. Peto on ruman näköinen sekasikiö ja jota on iljettävä katsoa.

Ilm. 13:2-8: "Peto, jonka näin, muistutti leopardia, mutta sillä oli jalat kuin karhulla ja sen kita oli kuin leijonan kita. Lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. 

Minä näin, että yksi pedon päistä oli saanut surmaniskun mutta haava oli parantunut. Koko maailma ihmetteli petoa ja lähti seuraamaan sitä, ja kaikki kumarsivat lohikäärmettä, joka oli antanut pedolle sellaisen vallan. He kumarsivat myös petoa ja sanoivat: -- Kuka on pedon vertainen, kuka pystyy taistelemaan sitä vastaan? 

Pedolle annettiin suu, joka herjaa ja puhuu suuria sanoja, ja se sai tämän vallan neljänkymmenenkahden kuukauden ajaksi. Niin se avasi suunsa ja alkoi herjata Jumalaa. Se herjasi hänen nimeään ja hänen asuinsijaansa ja niitä, jotka asuvat taivaassa. Sille annettiin myös lupa käydä taisteluun pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja niin sen valtaan annettiin kaikki heimot, kansat, kielet ja maat. Kaikki maan asukkaat kumartavat sitä -- kaikki ne, joiden nimi ei maailman luomisesta alkaen ole ollut kirjoitettuna teurastetun Karitsan elämänkirjaan."

Mikä on saatanan todellinen eläinhahmo? Se on käärme, joka käyttäytyy kuten haavoitettu leijona, mutta sen hahmo ei ole leijona. Syntiin lankeamisen jälkeen saatana alennettiin maassa vatsallaan ryömiväksi käärmeeksi. Ulkonäkö on vastenmielisen ruma. Suussa on myrkkyhampaat, jotka katkeavat, kun käärme iskee päänsä kiveen. Raamattu kutsuu käärmettä myös sanalla lohikäärme, joka on vesistössä elävä peto.

1. Moos. 3:14: "Herra Jumala sanoi käärmeelle: -- Koska tämän teit, olet kirottu. Toisin kuin muut eläimet, karja ja pedot, sinun on madeltava vatsallasi ja syötävä maan tomua niin kauan kuin elät."

Jes. 14:29: (1933/38): "..Sillä käärmeen juuresta kasvaa myrkkylisko, ja sen hedelmä on lentävä käärme."

Ilm. 12:9: "Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan paholaiseksi ja saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit."

Jes. 27:1 (1933/38): "Sinä päivänä Herra kostaa kovalla, suurella ja väkevällä miekallansa Leviatanille, kiitävälle käärmeelle, ja Leviatanille, kiemurtelevalle käärmeelle, ja tappaa lohikäärmeen, joka on meressä."

Israelin Danin sukukunnan tunnus on käärme. Dan ei kyennyt valloittamaan omaa aluettaan ja lankesi epäjumalanpalvelukseen. Danin sukukunta erotettiin Israelin sukukuntien kuninkaallisesta papistosta ja sitä ei mainita 144.000 todistajan luettelossa (Ilm. 7:4-8). Danin suvun korvasi Joosefin suku jakautumalla Efraimin ja Manassen sukukuntiin. Joosef oli Jaakobin pojista erityisen ansioitunut. Huonoa hedelmää tekevä oksa poistettiin ja tilalle tuli hyvää hedelmää tekevä oksa (Joh. 15:1-10). Samalla tavalla kävi Jeesuksen opetuslapsi Juudas Iskariotille, joka erotettiin apostolien joukosta ja hänen tilalle tuli Mattias (Apt. 1:15-26).

1. Moos. 49:17: "Dan on oleva käärmeenä tiellä, polulla kyynä, joka puree hevosta vuohiseen, niin että ratsastaja suistuu maahan."

Jer. 8:15-17: "Me toivoimme rauhaa, mutta mitään hyvää ei tullut. Me odotimme, että parantuisimme haavoistamme, mutta meille koittikin kauhun aika. Danista kantautuu pelottavia ääniä, vihollisten ratsut korskuvat. Koko maa vapisee, kun heidän oriinsa hirnuvat. He tulevat ja hävittävät maan, syövät sen sadon, tuhoavat kaupungin ja sen asukkaat." -- Katsokaa! Minä lähetän teidän kimppuunne käärmeitä, myrkkykäärmeitä. Niihin eivät loitsut tehoa, vaan ne purevat teitä, sanoo Herra."

Raamattu kutsuu porttoksi kirkkoa, joka on uskoton Jumalan Sanalle

Roomalaiskatolisen kirkon neitsyt Marian ja muiden pyhimysten palvonta on sitä epäjumalanpalvelusta, josta Ilmestyskirjan 2.-luku kertoo Isebelin syntinä (artikkeli). Jeesus Nasaretilainen onkin antanut kirjeen katolisille tästä synnistä. Roomalaiskatolinen kirkko on siirtänyt juhlapyhien ajankohdat ja sisällön sekä muuttanut myös Messiaan nimen antikristillisellä tavalla (artikkeli). Roomalaiskatolinen kirkko on Jumalan tahdon vastaisesti kumonnut Jumalan lain ja ottanut tilalle roomalaisten pakanuskontojen lait (Matt. 5:17-20, artikkeli).

Paavin kalenteriuudistus
Dan. 7:25-27: "Uhmaten hän puhuu Korkeinta vastaan, tuhoaa Korkeimman pyhiä ja pyrkii muuttamaan juhla-ajat ja lain. Korkeimman pyhät annetaan hänen armoilleen ajaksi, kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi. Mutta oikeus on istuva tuomitsemaan, ja hänen valtansa otetaan häneltä pois, se tuhotaan ja hävitetään lopullisesti. Kuninkuus ja valta ja valtakuntien mahti kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle. Sen kansan valtakunta on ikuinen valtakunta, ja kaikki vallat palvelevat ja tottelevat sitä."

Roomalaiskatolinen kirkko on kumonnut paavin päätöksillä Jumalan lain. Kirkon katekismus ei noudata Jumalan lakia. Kirkko on laatimillaan perinnäissäännöillä kumonnut lain. Perinnäissäännöt (traditio) ovat Markuksen evankeliumin käsikirjoituksessa kreikankielellä 'paradosis', jonka lukuarvo on myös 666.

Mark. 7:7-9, 13: "Turhaan he minua palvelevat, kun opettavat oppejaan, ihmisten tekemiä käskyjä. Te olette hylänneet Jumalan käskyn ja noudatatte ihmisten perinnäissääntöjä." Ja hän jatkoi: "Taitavasti te teette tyhjäksi Jumalan käskyn, jotta voisitte noudattaa omia sääntöjänne...   ..Näin te perinnäissääntöjä seuratessanne ja opettaessanne teette tyhjäksi Jumalan sanan. Ja paljon muutakin te teette, samanlaista."

Kirkko on kieltänyt pappeja menemästä naimisiin, mikä on tuonut kirkkoon paljon ongelmia mm. homoseksuaalisen pedofilian kanssa (IL 13.7.2014, Yle 29.6.2017). Tällä lain vastaisella määräyksellä se on kumonnut Jumalan lain, että papilla voi olla vaimo (1. Tim. 3:1). Roomalaiskatolinen kirkko on muutenkin rajoittanut avioliittojen solmimista säännöillä, jotka poikkeavat Raamatun laista. Tämä on merkkinä siitä, että kirkko julistaa pahojen henkien opetusta.

1. Tim. 4:1-3 "Pyhä Henki sanoo selvästi, että viimeisinä aikoina jotkut luopuvat uskosta ja alkavat seurata eksyttäviä henkiä ja pahojen henkien opetuksia. He luottavat tekopyhiin valehtelijoihin, joiden omassatunnossa on polttomerkki. Nämä kieltävät menemästä naimisiin..."

Roomalaiskatolisen kirkko on seurakunnan valhejäljitelmä. Se esiintyy tekopyhästi hurskaana ja pyrkii siihen, ettei kukaan sen jäsenistä pelastuisi. Se käyttää Jeesuksen nimeä ja ristiä, mutta on muuttanut oppinsa niin, ettei sen jäsenet löytäisi Jumalaa eikä oppisi tuntemaan Hänen tahtoaan. 

Jeesus Kristus moitti pappeja tekopyhyydestä ja siitä, että he estävät heidän oppilaita pelastumasta taivaaseen ja itsekään eivät pelastu taivaaseen. Jeesus varoitti heidän vievän leskien talotkin. Roomalaiskatolisen kirkon aikana on tapahtunut paljon sellaista, että kirkon jäsenet ovat anekaupoissa lahjoittaneet koko omaisuutensa kirkolle ja muuttaneet luostariin tai testamentanneet koko omaisuutensa.

Matt. 23:13, 15: "Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te suljette taivasten valtakunnan ovet ihmisten edestä. Itse te ette mene sisälle ettekä päästä niitäkään, jotka menisivät...   .."Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te kierrätte maat ja meret hankkiaksenne edes yhden käännynnäisen, ja kun siinä onnistutte, teette hänestä helvetin oman, kahta vertaa pahemman kuin itse olette."

Mark. 12:38-40: "Opettaessaan hän sanoi näin: "Varokaa lainopettajia! He kulkevat mielellään pitkissä viitoissa ja odottavat, että heitä tervehditään toreilla, he ottavat synagogassa etumaiset istuimet ja pidoissa kunniapaikat, mutta vievät leskiltä talot ja latelevat pitkiä rukouksiaan vain näön vuoksi. Sitä ankarampi tulee olemaan heidän tuomionsa."

Kirkot ovat olleet Jumalan Sanalle uskottomia porttokirkkoja jo ensimmäisen vuosituhannen alkupuolelta alkaen. Luterilainen ja helluntailainen kirkko on vähän puhdistanut roomalaiskatolisen kirkon harhaoppeja, mutta suurelta osin nämä kirkot ovat omaksuneet roomalaiskatolisen kirkon harhaoppeja ja itsekin kirjoittaneet uusia harhaoppeja. Kun antikristus ja hänen profeettansa nousevat tehtäviinsä, niin sen jälkeen eri kristilliset kirkkokunnat sekä myös eri uskonnot sulautuvat yhteen porttokirkkoon.

Onneksi Jumala pelastaa antikristuksen kynsistä uskolliset kristityt eli viisaat neitsyet eli Filadelfian seurakunnan (Ilm. 3:10) ja kaikki pienet lapset tempauksessa taivaaseen. Tyhmät neitsyet eli syntiä tekevät ja penseät kristityt sekä ateistit jäävät maan päälle erämaavaellukselle ahdistusten ajoille, jolloin voi pelastua kuolemansa jälkeen taivaaseen, jos tekee parannuksen, huutaa avuksi Jumalan nimeä eikä ota käteensä eikä otsaansa pedon merkkiä.

Danielin näky neljästä pedosta kertoo esikuvan antikristuksen valtakunnan noususta ja tuhosta

Danielin kirjan 7.-luvussa on kuvattu neljä valtakuntaa, jotka nousevat lopun ajoilla maailman parrasvaloihin. Näky kattaa koko maapallon, koska se puhuu maailman neljästä tuulesta. 

Raamatuntutkijat ovat nähneet tämän profetian esitäyttyneen aikana, jolloin Israelin maa on ollut neljän suurvallan hallussa järjestyksessä Babylonia, Meedia-Persia, Kreikka (helleenit) ja Rooma. Profetian lopullinen täyttymys tapahtuu meidän aikana. Profetiassa esitellään neljä valtakuntaa, jotka nousevat vuorotelleen lopun aikoja varten. Ensimmäisenä nousseen valtakunnan tuhoaa sen jälkeen noussut suurvalta.

Siivekäs leijona Babyloniasssa
Ensimmäinen peto on siivekäs leijona, jolta otetaan kaksi kotkan siipeä pois ja se muuttuu ihmiseksi. Kyseessä ei ole kuusisiipinen leijona, vaan kaksisiipinen leijona. Muinaisessa Babylonian valtiossa käytettiin paljon symbolia leijonasta, jolla on kaksi siipeä. Leijonaa pidetään savannin kuninkaana, koska se on voimakkain ja äänekkäin peto. Kotkalla on myös voimakkaat siivet. Tämä kuvaa taloudellisesti ja sotilaallisesti johtavaa suurvaltaa.

Dan. 7:2-4: "Näin sanoi Daniel: Minä näin näyssäni yöllä, miten taivaan neljä tuulta panivat valtameren äkkiä kuohumaan. Merestä nousi neljä suurta eläintä, kaikki erilaisia. Ensimmäinen oli kuin leijona, ja sillä oli kotkan siivet. Minun katsellessani siltä revittiin siivet ja se nostettiin maasta ja pantiin seisomaan kahdelle jalalle kuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän."

Jer. 4:6-7 (Babyloniasta): "Kohottakaa näkyviin viiri, joka opastaa Siionin vuorelle. Paetkaa sinne, älkää viivytelkö! Herra tuo pohjoisesta onnettomuuden, tuhon ja hävityksen. Leijona tulee esiin tiheiköstään, kansojen surmaaja lähtee liikkeelle olinpaikastaan. Se tulee ja tekee Juudan autioksi, hävittää sen kaupungit, niin ettei niihin jää yhtään asukasta."

Leijonalta revittiin siivet, jolloin se menetti voimiaan ja siitä tulee arka sekä pelokas kuin ihmisestä.

2. Sam. 17:10: "Silloin urheimmankin miehen rohkeus pettää, vaikka hänellä olisi leijonan sydän. Tietäähän koko Israel, millainen soturi isäsi on ja kuinka urheita ovat hänen miehensä."

Jer. 51:30: "Babylonin puolustajat ovat luopuneet taistelusta, he pysyttelevät linnoituksissaan. Heidän voimansa ovat huvenneet, he pelkäävät kuin naiset. Viholliset murtavat porttien salvat ja sytyttävät tuleen kaupungin rakennukset."

Babylonia (vihreä), klikkaa kuva suuremmaksi
Araksi tullut Babylonia joutui lopulta Meedia-Persian suurvallan alistamaksi. Raamattu kertoo samalla, että näin Jumala rankaisi Babyloniaa Jerusalemin ensimmäisen (Salomon) temppelin tuhoamisesta ja Juudan kansan viemisestä pakkosiirtolaiseksi.

Jer. 51:11: "Teroittakaa nuolet, täyttäkää viinet! Herra yllyttää Meedian kuninkaat sotaan, sillä hän aikoo hävittää Babylonian. Tämä on Herran kosto, hän kostaa temppelinsä vuoksi."

Sak. 2:1-4: "Sitten sain nähdä neljä sarvea. Minä kysyin enkeliltä, joka puhui kanssani: "Mitä nämä tarkoittavat?" Hän vastasi: "Nämä sarvet tarkoittavat niitä kansoja, jotka ovat hajottaneet Juudan, Israelin ja Jerusalemin asukkaat ympäri maailmaa." Sen jälkeen Herra antoi minun nähdä neljä seppää. Minä kysyin: "Mitä he aikovat tehdä?" Hän vastasi: "Nuo sarvet ovat hajottaneet Juudan asukkaat ympäri maailmaa, niin ettei kukaan ole voinut enää nostaa päätään. Nuo sepät taas ovat tulleet pelottamaan viholliskansat pois ja murskaamaan niiden sarvet, joilla ne ovat puskeneet Juudan maata ja karkottaneet sen asukkaat kaikkialle maailmaan."

Persia 500-luvulla eKr. Klikkaa suuremmaksi
Meedia-Persian valtakunta on kuin kyljellään makaava karhu. Meedia-Persiasta tulee Roomaan ja Aleksanteri Suuren valtakuntaan verrannollinen suurvalta. Kuningas Dareios I:n aikana Persian armeija teki sotaretkiä jopa Tonavalle ja Volgalle asti.

Dan. 7:5: "Ja katso, oli toinen eläin, karhun kaltainen, joka seisoi toisella suunnalla, ja sillä oli kolme kylkiluuta suussaan hampaitten välissä. Sille sanottiin: "Nouse, syö paljon lihaa.

Persian neljäs kuningas rikastuu paljon ja lähtee sotimaan rahojen avulla Kreikkaa vastaan.

Dan. 7:6: "Daniel Vielä minä näin, että oli kolmaskin eläin, kuin pantteri, jolla oli neljä linnunsiipeä selässään, ja sillä eläimellä oli neljä päätä, ja sille annettiin valta." 

Dan. 11:2: "Nyt kerron sinulle totuuden: Katso, Persialle on nouseva vielä kolme kuningasta, ja neljäs on hankkiva rikkautta enemmän kuin kaikki muut. Tultuaan rikkautensa avulla vahvaksi hän suuntaa kaiken voimansa Kreikan valtakuntaa vastaan."

Meedia-Persiassa otti Babylonian kuningas Kyyros Suuri vallan, jolloin juutalaiset joutuivat hänen alaisiksi. Kyyros Suuri päästi Israelin kansan palaamaan takaisin luvattuun maahansa ja rahoitti temppelin rakentamisen Jerusalemiin, kuten Jesajan kirja edeltä ennusti.

Jes. 44:24, 28: "Näin sanoo Herra...    ..Minä sanon Kyyrokselle: "Paimeneni." Mitä minä tahdon, sen hän toteuttaa, hän sanoo Jerusalemille: "Sinut rakennettakoon", ja temppelille: "Sinut perustettakoon jälleen!"

2. Aik. 36:22-23: "Persian kuninkaan Kyyroksen ensimmäisenä hallitusvuotena Herra toteutti sanansa, jonka profeetta Jeremia oli julistanut. Hän johdatti Kyyroksen kuuluttamaan kaikkialla valtakunnassaan sekä suullisesti että kirjallisesti: "Näin sanoo Kyyros, Persian kuningas: Herra, taivaan Jumala, on antanut minulle kaikki maan valtakunnat. Hän on nyt käskenyt minun rakentaa itselleen temppelin Juudan Jerusalemiin. Kaikkien teidän, jotka kuulutte hänen kansaansa, tulee lähteä sinne. Olkoon Herra, teidän Jumalanne, teidän kanssanne!" 

Kreikkalaisten valtakunta Aleksanteri Suuren aikana
Meedia-Persia kohtaa lopulta voittajansa, kun  Kreikan kuningas (saarikuningas) Aleksanteri Suuri valloittaa sen. Kolmas peto on pantteri, jolla on neljä päätä ja neljä siipeä, joka tarkoittaa Kreikkaa (helleenejä). Pian valloituksen jälkeen Aleksanteri Suuri kuolee nuorena vain 32-vuotiaana ja hänen valtakuntansa hajoaa neljään osaan eikä sen osia jää hänen jälkeläisten hallittavaksi. Valtakunnan hajottua sen joukosta nousi seleukidien keskuudesta Antiokhos IV Epifanes, joka oli aluksi pieni hallitsija, mutta hänen valtansa kasvoi suureksi, kun hän valloitti Egyptin, Armenian ja Babylonian. Hän vainosi julmilla otteilla Israelin kansaa ja yritti lopettaa juutalaisten tavat ja hävittää Jumalan lain (artikkeli).

Dan. 11:3-4: " Sitten nousee sankarikuningas, ja hänen valtansa on oleva suuri, ja hän tekee mitä tahtoo. Mutta kun hän on noussut valtaan, hänen kuninkuutensa murtuu ja jakautuu kaikkiin neljään ilmansuuntaan. Se ei siirry hänen jälkeläisilleen eikä ole enää niin mahtava kuin hänen hallitessaan. Hänen valtakuntansa revitään hajalle, ja se joutuu vieraille, ei hänen jälkeläisilleen."

Rooman valtakunta on neljäs peto, jolla oli rautaiset hampaat, joilla se murskasi muut. Rooman armeija tuhosi vuonna 70 jKr. Jerusalemin temppelin. Historioitsija Josefuksen mukaan sodassa kuoli 1,1 miljoonaa juutalaista ja 97000 otettiin orjaksi. Roomalaiset tuhosivat Israelin maata 130-luvulle asti, jolloin juutalaiset oli lähes kaikki häädetty pois maastaan. Samalla katosi heprean kieli puhekielenä.

Dan. 7:7-8: "Ja vielä minä näin yöllisessä näyssäni, että oli neljäs eläin, pelottava, kauhistuttava ja hyvin väkevä. Sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja ruhjoi kaiken ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin aikaisemmat eläimet, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä katselin niitä sarvia ja näin, että niiden väliin kasvoi vielä pieni sarvi, ja entisistä sarvista kolme irtosi sen tieltä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät, ihmisen silmien kaltaiset, ja suu, joka puhui suuria sanoja."

Antikristuksen valtakunta on lopullinen täyttymys neljän pedon profetiasta

Danielin kirjan 7:n luvun profetia saa lopullisen täyttymyksen lopun ajoilla. Ilmestyskirja 13.-luku kertoo samoista neljästä pedoista, mutta nyt ne ovat ottaneet yhden hahmon ja toimivat yhdessä. Tällä sekasikiöllä ei ole kotkan tai linnun siipiä, kuten Danielin kirjan 7:ssä luvussa mainitaan. Se saa vähäksi aikaa valtaansa koko maapallon:

Ilm. 13:1-4: "Minä näin, kuinka merestä nousi peto. Sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja kaikissa kymmenessä sarvessa oli kruunu ja jokaiseen päähän oli kirjoitettu herjaava nimi. Peto, jonka näin, muistutti leopardia, mutta sillä oli jalat kuin karhulla ja sen kita oli kuin leijonan kita. Lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Minä näin, että yksi pedon päistä oli saanut surmaniskun mutta haava oli parantunut. Koko maailma ihmetteli petoa ja lähti seuraamaan sitä, ja kaikki kumarsivat lohikäärmettä, joka oli antanut pedolle sellaisen vallan. He kumarsivat myös petoa ja sanoivat: -- Kuka on pedon vertainen, kuka pystyy taistelemaan sitä vastaan?"

Iso-Britannian imperiumi vuonna 1921
Sanotaan, että leijona on savannin kuningas, koska se on äänekkäin eläin ja voimansa takia vailla luonnollisia vihollisia. Iso-Britannian valtiollisissa symboleissa käytetään leijonaa. Se on ollut siirtomaaimperiuminsa aikana maailman voimakkain ja rikkain valtio. Vuonna 1921 se hallitsi neljäsosaa koko maailmasta. Sen valta on ulottunut Pohjois-Amerikasta, Afrikkaan, Intiaan ja Australiaan asti. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen se hallitsi Israelin maata ja  jopa Babylonian alueita (nykyään Irak). Tämä suurvalta on kuitenkin hajonnut pienii osiin, kun sen alusmaat ovat itsenäistyneet ja siitä on enää jäljellä symbolinen Brittiläinen kansanyhteisö, jolla on yhteinen kuningashuone. Iso-Britannian siivet alkoivat repeytymään irti, kun USA itsenäistyi vuonna 1783. Sen vaakunassa on kaksi kotkan siipeä levitettynä levälleen. Siivet symboloivat voimaa. Tämä jälkeen USA on kasvanut maailman suurimmaksi valtiomahdiksi. Yhdysvalloilla on ollut maailman voimakkain armeija, joten se on toiminut samalla myös maailman poliisina monissa kriiseissä. Sen armeija on valloittanut myös Babylonian (Irakin). Yhdysvallat on myös Naton johtava maa. YK:n päämaja toimii New Yorkissa.

Vartijaleijona symboloi Kiinan voimaa
Yhdysvaltojen talousmahti on ollut pitkään myös ylivertainen. New York on ollut pitkään pörssikaupan suurin keskus. Yhdysvallat ei ole kuitenkaan enää kiistaton johtava valtion maailmassa. Siitä on tullut arka ratkaisemaan sotilaallisesti konflikteja. Yhdysvallat on demokraattisesti johdettu valtio, joka on sisäisesti erimielinen ja poliittisesti hyvin jakautunut. Tätä asemaa voisi verrata Babylonian siivekkääseen leijonaan, jolta on viime aikoina revitty siivet irti ja sydän tehty pelokkaaksi. Viime vuosina Yhdysvallat on menettänyt merkittävästi johtavaa asemaansa Kiinalle ja Venäjälle sekä sotilaallisesti että taloudellisesti. Kiinan kulttuurissa käytetään paljon lohikäärmeen kuvaa, jolla on leijonan pää. Keisarin palatsia vartioi leijonan patsaat, joita on pidetty Kiinan imperiumin symbolina. Tällä hetkellä Yhdysvallat on menettämässä leijonalle kuuluvaa savannin kuninkaan asemaa Kiinalle, joka näyttää oleva myös tiiviissä liitossa Venäjän kanssa. Väkirikkaan Intian vaakunassa on myös leijona, joka on entinen Iso-Britannian siirtomaa.

Venäjän karhu kyljellään

Kun katsomme maailman karttaa, Venäjä on kuin kyljellään makaava karhu, jolla on kolme kylkiluuta suussaan. Skandinavian maat näyttävät kartalla kolmelta kylkiluulta. Venäjä tulee hotkaisemaan näistä kylkiluista osa, kuten Tukholman profetia kertoo. Karhu on jo noussut ylös ja lähtenyt saalistamaan lihaa esim. valloittamalla Krimin ja Itä-Ukrainan. Venäjä on ollut hyvin sotaisa esim. Afganistanissa, Tsetseniassa, Georgiassa, Ukrainassa ja Syyriassa. Venäjä on Hesekielin tarkoittama sotapäällikkö Goog. Danielin profetian esitäyttymyksessä kyljellään makaava karhu oli Meedia-Persia, jonka armeija kävi suuruutensa päivinä jopa Venäjän Volga-joelle asti. Nykyään Venäjällä on paljon vaikutusvaltaa Meedia-Persiaan kuuluneilla alueilla kuten mm. Libanonissa, Syyriassa ja Iranissa.

Kolmas suurvalta on nelipäinen pantteri (leopardi), jolla on neljä pientä linnun siipeä. Pantteri on pienempi ja heikompi kuin leijona. Linnulla on paljon pienemmän siivet kuin kotkalla. Neljä päätä ja siipeä tarkoittavat neljään osaan jakautunutta johtajuutta. Tällä hetkellä EU:n hallintovalta jakaantuu käytännössä neljälle taholle, joilla on omat puheenjohtajansa (englanniksi president): komission puheenjohtaja, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja, Euroopan parlamentin puheenjohtaja ja ministerineuvoston puheenjohtaja. Jos EU:n johtamista tarkastellaan sen perusteella, mitkä ovat painavimmat virat, joista tehdään ensimmäiseksi poliittinen kauppa yhdellä kertaa, niin niitäkin on neljä: komission puheenjohtaja, ulkopoliittinen edustaja, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja ja Euroopan keskuspankin pääjohtaja (Yle 2.7.2019). Päätösvallan jakaantuminen useisiin toisiinsa nähden suhteellisesti itsenäisiin valtoihin aiheuttaa jatkuvaa tarvetta kompromisseihin vaadittavan konsensuksen saavuttamiseksi sekä vaikeiden päätösten välttelemistä. EU on heikko ja byrokraattinen liittovaltio. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö puhui Suurlähettiläspäivillä 24.8.2021. Hän oli pitkään ollut huolissaan, että EU on menettänyt asemaansa suhteessa muihin valtakeskuksiin (Yle 24.8.2021). Niinistö sanoi: "Pelkkä kompassi ei riitä, jos emme ole kartalla. Todellisuus ajaa nopeasti kovasanaisten tuomioiden ja hyvää tarkoittavien julkilausumien ohi. Voidakseen toimia omaehtoisesti suurvaltapolitiikan kasvavissa paineissa EU tarvitsee omaa voimaa. Voima taas edellyttää yhtenäisyyttä, päättäväisyyttä, sitoutumista yhteisesti valittuun linjaan ja toimeenpanokykyä. Kaikesta tästä EU:n yhteisessä ulko- ja turvallisuuspolitiikassa on tällä hetkellä valitettavan suuri pula." Pantterin pilkut turkissa ovat kuin EU:n 28 sekalaista jäsenvaltiota ja niiden synnin tahrat (vs. valkoturkkinen virheetön karista tarkoittaa viattomuutta). Pantterilla on leijonaa pienempi vartalo. Sillä ei ole suuria ja vahvoja kotkan siipiä vaan pienet heikot linnun siivet. Kun nelipäinen pantteri oli esitäyttymyksessä Aleksanteri Suuren aikana Kreikka, niin nykyään Kreikka on myös EU:n jäsenvaltio ja erityisen huono siinäkin (lisää artikkelissa).

Viimeinen peto on rautahampainen julma valtio, joka ylläpitää valtaa inkvisitiolaitoksen avulla ja palvoo petoa. Tämä tarkoittaa uskovien vangitsemista ja julmaa surmaamista. Peto on antikristuksen johtama maailman valtio, jonka johtajaksi tulee Vatikaanin valtion kuningas, joka on paavi. Rautahampainen peto oli esitäyttymyksessä Rooman Suurvalta ja lopullisessa täyttymyksessä se on Rooman sisällä oleva Vatikaani, jonka kirkollinen valta on kuitenkin levinnyt ympäri maailman. Vatikaani saa voimansa lohikäärmeeltä eli saatanalta ja tekee pahaa jälkeä. Porttokirkko lähtee kirjaimellisesti ottaen sotaan Jumalaa vastaan siten, että uskoon tulleille tehdään julmuuksia. Tämä on se hinta uskovilta, koska he eivät olleet eläneet viisaan morsiusneidon elämää aiemmin, jotta heidät olisi pelastettu maan päältä pois tempauksessa (Matt. 25:1-13; Ilm. 3:10; 1. Kor. 15:51-52; 1. Tess. 1:10, 4:15-17, 5:9)

Paavin valtaistuin on Pietarin kirkon alttari
Lopun ajoilla on kymmenen kuningasta palvelemassa antikristusta. Vatikaani on aluksi se pieni sarvi, joka kasvaa suureksi ja voimakkaaksi. Vatikaani on antikristuksen valtaistuin, joka toimii tällä hetkellä Roomassa, joka on seitsemän kukkulan kaupunki. Antikristuksen valtakunta on peto, joka on sekasikiö leijonasta, pantterista (leopardista) ja karhusta, jolla on rautaiset hampaat. Maan päälle heitetyt paholaisen enkelit ovat sen valtion virkamies- ja sotaväki (Ilm. 9:14-18, 12:9). Tämän valtion pääkaupunkia kutsutaan myös nimellä suuri Babylon (Ilm 17:5, 18).

Ilm. 17:1-6: "Yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli seitsemän maljaa, tuli luokseni ja sanoi: "Tule, minä näytän sinulle, millainen tuomio annetaan sille suurelle portolle, joka asuu suurten vesien äärellä, sille, jonka kanssa maailman kuninkaat ovat irstailleet ja jonka iljettävästä viinistä maan asukkaat ovat juopuneet." Henki valtasi minut, ja enkeli vei minut autiomaahan. Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea

Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa. Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: "Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti." Minä näin, että nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hämmästyin suuresti hänet nähdessäni."

Ilm. 17:9, 12-14: "Tässä tarvitaan ymmärrystä ja viisautta. Seitsemän päätä tarkoittaa seitsemää vuorta, joilla nainen istuu...    .."Kymmenen sarvea, jotka näit, tarkoittavat kymmentä kuningasta, jotka eivät ole vielä nousseet valtaan mutta saavat myöhemmin kuninkuuden yhdessä pedon kanssa, kuitenkin vain hetkeksi aikaa. Yksissä tuumin he antavat valtansa ja voimansa pedon palvelukseen. Nuo kaikki käyvät taisteluun Karitsaa vastaan, mutta Karitsa voittaa heidät, sillä hän on herrojen Herra ja kuninkaiden Kuningas. Hänen kanssaan saavat voiton hänen uskollisensa, kaikki kutsutut ja valitut." 

Ilm. 13:10: "Kenen osana on vankeus, se joutuu vankeuteen, kenen osana on kaatua miekkaan, se kaatuu miekkaan. Nyt kysytään pyhiltä kestävyyttä ja uskoa."

Paavi puhuu kansalle Vatikaanissa
Porttokirkkoon sulautuu suurimmat uskontokunnat maailmassa, jolloin se käytännössä kattaa kaiken väärän uskonnollisuuden maailmassa. Kyse on synkreettisestä  kirkosta, joka on sekoittanut eri uskontoja keskenään ja palvoo petoa. Antikristus tulee pettämään kirkon papit ja tuhoamaan oman kirkkonsa. Antikristusten valtion hallinnolliset osat tulevat myös menettämään loputkin vallastaan antikristukselle.

Dan. 7:11-12: "Minun yhä katsellessani se eläin surmattiin niiden suurien sanojen vuoksi, jotka sarvi oli puhunut, ja sen ruumis tuhottiin, heitettiin roihuavaan tuleen. Myös muilta eläimiltä riistettiin valta, mutta niiden annettiin jäädä eloon määrähetkeensä saakka."

Ilm. 17:16-17: "Näkemäsi kymmenen sarvea ja peto vihastuvat porttoon ja repivät hänet paljaaksi ja alastomaksi, syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tuhkaksi. Jumala näet panee heidät toimimaan oman suunnitelmansa mukaisesti. Siksi he myös yksissä tuumin antavat kuninkaanvaltansa pedolle siihen saakka kun Jumalan sanat toteutuvat."

Ahtiokhos IV Epifanes oli Seleukidien kuningas, joka pyrki poistamaan Jumalan lain Israelista julmilla voimakeinoilla. Hän otti Jerusalemin temppelin haltuunsa, jossa aloitettiin epäjumalien palvonta. Antiokhos (vert. antikristus) otti itse lempinimen Epifanes (merkitsee loistava), mutta kansa väänsi sen muotoon Epimanes (hullu). Israelilaiset ryhtyivät kapinaan, valtasivat temppelin takaisin, puhdistivat sen ja vihkivät temppelin uudelleen käyttöönsä. Tämä aikaa on pidetty antikristuksen ajan esikuvana, mistä kertoo lisää artikkeli 'Makkabilaiset kukistivat Jumalan lain vastustajan, joka oli antikristuksen esikuva'.

Antikristus on jo maan päällä, mutta ei ole vielä maapallon valtias

Antikristus on jo tullut maan päälle, mutta ei ole vielä saavuttanut sitä asemaa, jolloin hän kykenee toimimaan julmana petona. Antikristus tekee parhaillaan valmisteluja ja toimii paholaisen hyväksi. Asiasta kertoo Taivaan Isän kirje 8.8.2013:

"Antikristus ja hänen profeettansa ovat jo maapallolla. He ovat valmiita ottamaan vallan maapallolla heti sen jälkeen, kun olen ottanut turvaan taivaaseen viisaat neitsyet, tämän harvalukuisen Filadelfian seurakunnan."

Maapallolla on tapahtunut jo suuri uskosta luopuminen. Hyvin harva enää uskoo ja tottelee Jumalaa. Jonkin verran on tekopyhää uskonnollisuutta kristillisissä kirkoissa, mutta harvassa ovat ne viisaat neitsyet, jotka ovat uskollisia Jumalalle. Herran päivä voi tulla koska tahansa, koska antikristuskin on jo täällä. Hän on Jumalan maan päälle lähettämä vitsaus, joka ottaa koko maapallon valtaansa käyttämällä suuria voimatekoja eksyttääkseen maapallolle jätetyt ihmiset luulemaan valheellisesti, että hän olisi Jumala ja Jeesus Kristus. Antikristus ei saa maapalloa valtaansa ennen, kuin antikristuksen tieltä otetaan pois se, joka estää antikristuksen valtaannousun.

2. Tess. 2:1-12: "Otamme nyt puheeksi Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemisen ja sen, että meidät kootaan hänen luokseen. Me pyydämme, veljet, ettette heti menetä malttianne ja säikähdä, jos joku vedoten Hengen ilmoitukseen tai muka meidän puheeseemme tai kirjeeseemme väittää, että Herran päivä on jo käsillä. Älkää antako kenenkään millään tavoin johtaa itseänne harhaan. Ennen tuota päivää näet tapahtuu uskosta luopuminen ja ilmaantuu itse laittomuus ihmishahmossa, kadotuksen ihminen. Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Muistattehan, että puhuin teille tästä jo silloin kun olin luonanne. Te tiedätte, mikä häntä vielä pidättää, niin että hän ilmestyy vasta kun hänen hetkensä koittaa.

Vääryyden salainen vaikutus on jo olemassa. Sen, joka sitä on vielä pidättämässä, on vain ensin poistuttava tieltä; silloin ilmestyy tuo vääryyden ihminen, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemisensa kirkkaudella. Vääryyden ihminen tulee saatanan vaikutuksesta suurella voimalla, tehden petollisia tunnustekoja ja ihmeitä. Hänen vääryytensä pettää ne, jotka joutuvat kadotukseen, koska he eivät ole rakastaneet totuutta, joka olisi pelastanut heidät. Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden." 

Lusifer on enkeli, joka on heitetty taivaasta alas (Hes. 28:12-19). Lusiferilla on myös ruma nimi saatana. Hänet heitettiin taivaasta alas kuin salama. Raamattu kertoo saatanan heittämisestä ulos taivaasta hänen enkeliensä kanssa.

Ilm. 12:7-9: "Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa. Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan paholaiseksi ja saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit."

Antikristus ja hänen väärä profeettansa on Jumalan maan päälle lähettämä vitsaus

Yksi kuusisiipisistä johtajista jylisee ukkosen äänellä ja kutsuu esille valkoisen hevosen vitsauksen eli antikristuksen ja hänen väärän profeettansa. Olisi saatanan kannalta hyvin nöyryyttävää, jos hänet kutsuu esille kuusisiipinen leijona.  

Ilm. 6:1-2: "Minä näin, kuinka Karitsa avasi ensimmäisen seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden neljästä olennosta sanovan ukkosen tavoin jylisevällä äänellä: "Tule!" Ja siinä samassa näin valkoisen hevosen, ja sillä, joka istui hevosen selässä, oli jousi. Hänelle annettiin seppele, ja seppelöitynä voittajana hän lähti uusia voittoja kohti."

Ratsastusjousiampuja
Mitä tarkoittaa se, että valkoisella hevosella ratsastaa jousiampuja seppele päässään. Valkoinen hevonen on kallis ratsu ikään kuin meidän ajan luksusauto. Seppele vertautuu voitonkruunuun. Antikristus saa pieneksi hetkeksi vallan voittaa ja hallita maapalloa.

Raamatun aikana ratsastusjousiampujat olivat metsästäjiä ja nopeita armeijan erikoisjoukkoja. He osasivat tehokkaasti hyökätä, valloittaa ja tuhota kuin mongolit, mutta ratsailta oli huono hallita. Yhdysvaltojen vaakunassa on kotkan jalassa jousen nuolia. Petolinnun toisessa jalassa on öljypuun oksa, joka kuvastaa valheellista rauhaa. Antikristukselle on luonteenomaista tuhota kaikkea, joten Danielin kirjassa häntä kutsutaan 'hävittäjäksi', joka tulee paikalle 'kauhistuksen siivillä', mikä voi kenties tarkoittaa esim. sotilashelikopteria, UFO-alusta tai roomalaislegioonien ja natsien käyttämää kotkatunnusta tai lentävien heinäsirkkojen näköistä demoniarmeijaa, joiden kuninkaan nimi on apollon (abaddon, apollyon), mikä merkitsee hävittäjää, tuhoojaa, tuonelaa (Ilm. 9:7-11). Jeesus Kristus varoitti myös tästä kauhistuksen hävittäjästä, mistä kertoo lisää artikkeli: 'Viimeinen vuosiviikko'. Apollon on kreikkalaisessa mytologiassa jousiammunnan epäjumala, joka oli myös Delfoin naisorakkelin epäjumala.

Dan. 9:27 (2017): "Hän vahvistaa liiton monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin. Silloin hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän yli." 

Ilm. 9:11: "Kuninkaanaan niillä oli syvyyden enkeli, hepreankieliseltä nimeltään Abaddon, kreikankieliseltä Apollyon." (Hepreankielinen nimi abaddon merkitsee 'tuho', 'tuonela'; kreikankielinen apollyon 'hävittäjä', 'tuhoaja')

Matt. 24:14-21 (1933/38): "Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon - silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina. Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule."

Sakarjan kirjan 11.-luku kertoo, miten Jumala lähetti Hyvän Paimenen maan päälle. Yeshua, Jeesus sanoi, että hän oli se hyvä paimen (Joh. 10:11). Mutta hänet kavallettiin vaivaisesta 30 hopearahasta, mikä on ennustettu Sakarjan kirjassa (Sak. 11:12). Jumalattomuus vain lisääntyi maan päällä. Jumala poisti varjelevan käden ja antoi valtaan nousta kelvottoman johtajan huonoksi paimeneksi. Hän on haavoitettu ja ruma antikristus, huono paimen. Yksi esikuva huonosta rammasta paimenesta oli turkkilaismongoolilainen Timur Lenk, joka hallitsi Keski-Aasiassa (v. 1369-1405). Timur merkitsee suomeksi rautaa ja Lenk rampaa. Hänen oikea jalkansa ja käsivartensa olivat vammautuneet taistelussa, eikä hänellä ollut oikeassa kädessä sormia. Hän lähti keväisin armeijansa kanssa ryöstöretkelle naapurivaltioihin, kun maastoon oli kasvanut riittävästi ruohoa armeijan hevosille ruuaksi. Jos joku kaupunki ei antautunut hänelle, niin varoitukseksi muille kaupungeille hän saattoi määrätä kaupungin poltettavaksi ja koko väestön surmattavaksi hyvin julmalla tavalla. Timur Lenk tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen julmimmista hallitsijoista.

Sak. 11:15-17: "Herra sanoi minulle: "Ota vielä itsellesi paimenen varusteet. Nyt sinun tulee esiintyä kelvottomana paimenena. Minä näet annan tähän maahan tulla sellaisen paimenen, joka ei pidä huolta nääntyneistä, ei etsi kadonneita, ei hoida loukkaantuneita eikä hanki uupuneille ruokaa. Se paimen halkaisee lampailta sorkat, etteivät ne pääsisi karkuun, ja syö itse lihavimmat lampaat." -- Voi kelvotonta paimenta, joka hylkää lauman! Miekka viiltäköön hänen käsivartensa ja hänen oikean silmänsä! Kuivettukoon se käsivarsi, ja tulkoon se silmä sokeaksi!" 

Antikristus saa pieneksi hetkeksi vallan hallinta maapalloa. Hänen valtakunnasta tulee uusi Babylon. Nimi Babylon tarkoittaa sekoittamista. Babylon sekoittaa kansat, kulttuurit ja uskonnot keskenään, jolla se pyrkii hävittämään Jumalan Sanan pois ihmisten elämästä, mutta tämä yritys epäonnistuu.

Matt. 24:32-35: "Ottakaa oppia vertauskuvasta, jonka viikunapuu tarjoaa: kun sen oksa virkoaa ja alkaa tulla lehteen, te tiedätte, että kesä on lähellä. Samalla tavoin te kaiken tämän nähdessänne tiedätte, että se aika on lähellä, aivan ovella. Totisesti: tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tämä tapahtuu. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa."

Dan. 7:13-14: "Yhä minä katselin yöllisiä näkyjä ja näin, miten taivaan pilvien keskellä tuli eräs, näöltään kuin ihminen. Hän saapui Ikiaikaisen luo. Hänet saatettiin Ikiaikaisen eteen, ja hänelle annettiin valta, kunnia ja kuninkuus, kaikkien kansojen, kansakuntien ja kielten tuli palvella häntä. Hänen valtansa on ikuinen valta, joka ei katoa, eikä hänen kuninkuutensa koskaan häviä." 

Yeshualla, (Jeesuksella) on toisessa tulemisessa myös valkoinen ratsu. Hänen aseensa  tulivoima on vain paljon suurempi, kuin antikristuksen jousella. Yeshua surmaa antikristuksen suunsa henkäyksellä. Antikristuksen joukot kuolevat miekkaan, joka lähtee Yeshuan suusta (Ilm. 19:21). Antikristuksen sotajoukot näkevät Herran kasvot ja sen jälkeen kuolevat.

2. Tess 2:8 (1933/38): "..niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä."

2. Moos. 33:20: "Herra sanoi vielä: "Sinä et voi nähdä minun kasvojani, sillä yksikään ihminen, joka näkee minut, ei jää eloon."

Taistelu on niin verinen, että Yeshuan viitta kastuu verestä. Vaate on kuin viinikuurnan polkijalla, jonka jalkojen alla murskaantuvat viinirypäleet roiskivat punaisen mehunsa ympäriinsä.

Ilm. 19:13-16: "Hänellä oli pukunaan vereen kastettu viitta, ja hänen nimensä on Jumalan Sana. Hänen jäljessään tulivat taivaan sotajoukot, valkoisilla hevosilla ratsastavat soturit, joiden puku oli hohtavan valkeaa pellavaa. Hänen suustaan lähtee terävä miekka. Sillä miekalla hän lyö kansoja, hän paimentaa niitä rautaisella sauvalla ja polkee viinikuurnassa kaikkivaltiaan Jumalan hehkuvan vihan viinin. Hänen viittaansa on reiden kohdalle kirjoitettu nimi: kuninkaiden Kuningas, herrojen Herra."

Jes. 63:1-6: "Kuka on tuo, joka tulee Edomista, joka tulee Bosrasta, kirkkaanpunaisessa puvussa, tuo, joka astuu tietään voimaa uhkuen komeassa asussaan? -- Minä se olen, oikeuden julistaja, suuri pelastaja

-- Miksi on pukusi punainen, vaatteesi kuin viinikuurnan polkijan? -- Minä poljin kuurnallisen rypäleitä, poljin yksin, kansojen joukosta ei ketään tullut avukseni. Ja niin minä vihassani poljin ne kaikki ja kiivaudessani tallasin ne, niin että niiden mehu roiskui puvulleni ja tahri kaikki vaatteeni. Sillä koston päivää vaati minun sydämeni, kansani lunastamisen vuosi oli tullut. Minä katselin ympärilleni, mutta ei ollut yhtään auttajaa. Minä ihmettelin, ettei ketään tullut tuekseni. Vain oman käsivarteni voima minua auttoi, vain oma kiivauteni minua vahvisti. Niin minä poljin kansat vihassani, murskasin ne kiivaudessani ja annoin mehun valua maahan." 

Jumala pelastaa viisaat morsiusneidot antikristuksen kynsistä

Viisaat morsiusneidot pelastetaan turvaan tempauksessa ennen, kuin he joutuisivat antikristuksen käsiin. Heidän ei tarvitse kärsiä antikristuksen vainoa (Dan. 7:25; Ilm. 12:14, 13:5), eikä jäädä kärsimään niistä Jumalan vihan vitsauksista, joilla Jumala lyö antikristuksen hallinnassa olevaa maapalloa. Vielä kun on suhteellisen rauhalliset olot, pellolla voi tehdä työtä ja ihmiset iloiten viettävät hääjuhliaan. Yhtäkkiä häviää rauhassa nukkuvia, pellolla työtä tekeviä ja viljaa jauhavia. Kukaan ei voi aavistaa pelastusoperaation hetkeä. Maan päälle jätetään ne uskovat, jotka eivät eläneet vanhurskaasti.

Matt. 25:5-13: "Kun sulhanen viipyi, heitä kaikkia alkoi väsyttää ja he nukahtivat. Mutta keskellä yötä kuului huuto: 'Ylkä tulee! Menkää häntä vastaan!' Silloin kaikki morsiusneidot heräsivät ja panivat lamppunsa kuntoon. Tyhmät sanoivat viisaille: 'Antakaa meille vähän öljyä, meidän lamppumme sammuvat.' Mutta viisaat vastasivat: 'Emme me voi, ei se riitä meille kaikille. Menkää ostamaan kauppiailta.' Mutta kun he olivat ostamassa öljyä, sulhanen tuli. Ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssaan häätaloon, ja ovi suljettiin. Jonkin ajan kuluttua toisetkin saapuivat sinne ja huusivat: 'Herra, Herra, avaa meille!' Mutta hän vastasi: 'Totisesti, minä en tunne teitä.' "Valvokaa siis, sillä te ette tiedä päivää ettekä hetkeä."


Matt. 24:36-44: "Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. 

Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee. Vedenpaisumuksen edellä ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin. Kukaan ei aavistanut mitään, ennen kuin tulva tuli ja vei heidät kaikki mennessään. 

Samoin käy, kun Ihmisen Poika tulee. Kaksi miestä on pellolla: toinen otetaan, toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa viljaa: toinen otetaan, toinen jätetään. "Valvokaa siis, sillä te ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. Ymmärrättehän, että jos talon isäntä tietäisi, mihin aikaan yöstä varas tulee, hän valvoisi eikä antaisi murtautua taloonsa. Olkaa siis tekin valmiit, sillä Ihmisen Poika tulee hetkellä, jota ette aavista." 

1. Kor. 15:51-54: "Nyt ilmoitan teille salaisuuden: Me emme kaikki kuole, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa. Pasuuna soi, ja kuolleet herätetään katoamattomina ja me muut muutumme. Tämän katoavan on näet pukeuduttava katoamattomuuteen ja kuolevaisen kuolemattomuuteen. Mutta kun katoava pukeutuu katoamattomuuteen ja kuolevainen kuolemattomuuteen, silloin toteutuu kirjoitusten sana: -- Kuolema on nielty ja voitto saatu."

Eräät raamatunopettajat väittävät, ettei Raamatussa ole pelastavaa tempausta ennen Jumalan lähettämiä vihan vitsauksia antikristuksen valtakuntaa vastaan vaan vasta ahdistusten aikojen lopulla, mutta se ei ole Raamatun mukaista opetusta. Heidän näkevät Raamatun opettavan vain lopussa tapahtuvasta pyhien kokoontumisesta pilvien päällä palaavaa Yeshua vastaan, mutta eivät huomaa Raamatun opettavan, että tempaus morsianta noutavaa Ylkää vastaan ja edelleen Jumalan valtaistuimen luokse on eri tapahtuma (Joh. 14:2-4, Matt. 25:6), kuin Yeshuan paluu Öljymäelle sotajoukkonsa kanssa. Maan päällä eloon jääneet eivät lennä sotajoukkonsa kanssa alas laskeutuvaa Yeshuaa vastaan, vaan pakenevat Jerusalemiin tulevia sotatoimia kahtia haljenneen Öljymäen välistä (Sak. 14:3-5). Eräiden raamatunopettajien mukaan Jumala varjelee omansa antikristuksen aikana, mutta Raamattu kertoo toisella tavalla, että antikristus saa vallan surmata niitä ahdistusten aikoina uskoon tulleita, jotka oli jätetty maan päälle. Antikristus tulee surmaamaan suuren määrän Jumalan pyhiä ja eloon jää pieni jäännös. 

Ilm: 12:17: "Lohikäärmeen raivo yltyi, ja se lähti sotimaan naisen muita lapsia vastaan, niitä, jotka ovat uskollisia Jumalan käskyille ja Jeesuksen todistukselle."

Ilm. 13:7, 10: "Sille annettiin myös lupa käydä taisteluun pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja niin sen valtaan annettiin kaikki heimot, kansat, kielet ja maat...   ..Kenen osana on vankeus, se joutuu vankeuteen, kenen osana on kaatua miekkaan, se kaatuu miekkaan. Nyt kysytään pyhiltä kestävyyttä ja uskoa."

Ilm. 6:10-11: "Ne huusivat kovalla äänellä: "Kuinka kauan kestää, Valtias, sinä Pyhä ja Tosi, ennen kuin lausut tuomiosi ja kostat meidän veremme maan asukkaille?" Silloin niille kullekin annettiin valkea vaate ja niitä kehotettiin odottamaan rauhassa vielä vähän aikaa, kunnes niitä ja niiden veljiä, niiden lailla surmattuja Jumalan palvelijoita, olisi täysi määrä."

Jumala on oikeudenmukainen, eikä anna vanhurskaiden ihmisten kärsiä enempää, mitä on tarpeen ja oikein. Eenok oli vanhurskas mies ja hänet temmattiin Taivaaseen näkemättä kuolemaa, koska hän oli elänyt Jumalan tahdon mukaisesti. Profeetta Elia nousi Taivaaseen tulisilla vaunuilla näkemättä kuolemaa. Vanhurskaasti eläneet eivät joudun kärsimään Jumalan vihan vitsauksista. Jumala myös tempaa kaksi kuolleista herännyttä säkkipukuista profeettaansa keskeltä antikristuksen aikoja, joten siinäkin on esimerkki yhdestä tempauksesta ennen Yeshuan HaMashiachin paluuta.

Hepr. 11:5: "Uskon vuoksi otettiin Henok pois niin, ettei hän kokenut kuolemaa. "Sitten häntä ei enää ollut, sillä Jumala otti hänet luokseen." Ennen kuin hänet otettiin pois, hän näet oli -- niin hänestä todistetaan -- elänyt Jumalan mielen mukaisesti."

Ilm. 11:11-12: "Mutta noiden kolmen ja puolen päivän kuluttua tuli profeettoihin elämän henki, jonka Jumala oli lähettänyt, ja he nousivat jaloilleen. Kauhu valtasi kaikki, jotka sen näkivät. He kuulivat, kuinka taivaasta huudettiin kovalla äänellä: "Nouskaa tänne!", ja vihollistensa nähden profeetat nousivat pilven kannattelemina taivaaseen."

2. Kun. 2:11: "Kun he kulkivat ja puhelivat keskenään, siihen ilmestyi yhtäkkiä tuliset vaunut ja tuliset hevoset. Ne erottivat heidät toisistaan, ja Elia nousi tuulenpyörteessä taivaaseen."

Yeshua (Jeesus) kuvaa tempauksen tapahtuvan suhteellisen rauhaisana aikana, jolloin tehdään kauppoja, rakennetaan taloja, pidetään hääjuhlia, istutetaan viinitarhoja, korjataan satoa pellolta, nukutaan rauhassa ja kukaan ei aavista mitään (Luuk. 17:28). Ahdistusten aikaan maapallolla ei voi enää tehdä työtä pellolla eikä istuttaa viinitarhoja, koska kaikki vihanta on palanut, sadetta ei tule ja iso osa vesistöistä on tullut myrkylliseksi (Ilm. 8,7-11, 11:6, 16:8-9). Profeetta Elian päivät olivat tämän ajan esikuvaa, jolloin kolmen ja puolen vuoden aikana kuoli paljon ihmisiä nälänhätään ja janoon, koska sen aikana ei satanut ollenkaan (Luuk. 4:24-28). Tempaus Jumalan valtaistuimen eteen ei voi tapahtua aikana, jolloin maata ovat piinanneet antikristuksen vainot ja Jumalan vihan vitsaukset. Niinä aikoina ruokaa ei saada pelloilta eikä viinipuita istuteta, joten elossa olevat ihmiset ovat jäljellä olevien ruokavarastojen varassa. Joosefin ajan lihavien vuosien jälkeen tulleet katovuodet ovat esikuva Ilmestyskirjan ahdistusten ajasta, jolloin ei pellolla kynnetä eikä korjata satoa. Tempaus ei voi myöskään tulla ahdistusten aikojen lopulla, koska silloin se ei olisi Raamatun kuvaamalla tavalla täysi yllätys (Matt. 24:36). Ahdistusten aikojen päätymistä ja Yeshuan paluuta edeltää monet Raamatun ilmoittamat ennusmerkit (esim. Matt. 24:29-30, Ap.t 2:20) ja aikamäärät (esim. Ilm. 12-13: 42 kk ja 3,5 vuotta; Dan. 9:27: 3,5 ja 7 vuotta; Dan. 12: 1290 ja 1335 päivää jne.), joten Yeshuan paluun ajankohta ei ole enää täysi yllätys sen jälkeen, kun ennusmerkit ovat toteutuneet ja aikamäärien laskenta on voitu aloittaa.

1. Moos. 45:4-6: "Minä olen Joosef, teidän veljenne, jonka te myitte Egyptiin. Mutta älkää olko murheissanne älkääkä syyttäkö itseänne siitä, että olette myyneet minut tänne, sillä Jumala lähetti minut teidän edellänne pelastamaan ihmishenkiä. Nälkä on nyt jo kaksi vuotta vallinnut kaikkialla, ja edessä on vielä viisi vuotta, joina ei kynnetä peltoa eikä korjata satoa."

Vertaus viisaista ja tyhmistä morsiusneidoista kertoo suhteellisen normaalista arjesta, jota uskovat elävät (Matt. 25:1-13). Yhtäkkiä Ylkä tulee. Vain viisaat morsiusneidot noudetaan ylös ja he pääsevät Karitsan hääjuhlaan. Yeshua hakee morsiusseurakunnan Taivaaseen, jossa on Hänen heille rakentamat omat asunnot. Ylkä on juutalaiseen tapaan mennyt kihlajaisaikana rakentamaan perheelle yhteistä asuntoa. Raamattu vertaa Taivaassa olevaa kaupunkia kauniiseen morsiameen (Ilm. 21:2-3). Vain harvat ja valitut pääsevät Yeshuan luokse Taivaassa olevaan kaupunkiin näkemättä kuolemaa.

Joh. 14:2-3: "Minun Isäni kodissa on monta huonetta – enhän minä muuten sanoisi, että menen valmistamaan teille asuinsijan. Minä menen valmistamaan teille sijaa mutta tulen sitten takaisin ja noudan teidät luokseni, jotta saisitte olla siellä missä minä olen."

Matt. 25:6: "Mutta keskellä yötä kuului huuto: 'Ylkä tulee! Menkää häntä vastaan!"

1. Tess. 4:17: "Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa."

Hepr. 11:16: "..he odottivat parempaa, taivaallista isänmaata. Sen tähden ei Jumalakaan häpeä heitä, vaan sallii itseään kutsuttavan heidän Jumalakseen, sillä hän on heitä varten jo rakentanut valmiin kaupungin."

Loput uskovista huomaavat jääneensä maan päälle. Pelottava Herran päivä ja ylösotto Jumalan valtaistuimen eteen tapahtui täytenä yllätyksenä. Kuten Yeshua (Jeesus) opettaa, Lootin ja Nooan päivät ovat esikuvia näille ajoille, koska Jumala pelasti heidän perheensä ennen syntisten tuhoamista. Enkelit hakivat vanhurskaan Lootin perheen pois ja vasta sen jälkeen alkoi sataa tulta ja tulikiveä. Loot kehotti vävyjään lähtemään tuhon alta pois, mutta he eivät uskoneet Lootia. Samoin enkelit noudattavat vanhurskaat maan neljältä kulmalta Jumalan valtaistuimen eteen ja sen jälkeen ahdistukset pahenevat. Vanhurskas Nooa sai kävellä perheensä kanssa rauhassa pelastuksen arkkiin ja Jumala sulki arkin oven. Sen jälkeen tulvavedet tuhosivat kaiken maan päältä. Tempaus Jumalan valtaistuimen eteen ei voi tapahtua ahdistusten aikojen lopussa, koska tapahtumajärjestys poikkeaa Raamatusta ilmoitetusta. Raamattu kertoo Jumalan pelastavan viisaat morsiusneidot ennen Jumalan vihan aikaa, joka on käynnissä jo Ilmestyskirjan 6.-luvussa, jolloin antikristus on vallassa (Ilm 6:2, 15-17).

Ilm. 3:10: "Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maailman ja panee koetteelle maan asukkaat."

Jes. 61:10: "Minä riemuitsen Herrasta, minä iloitsen Jumalastani! Hän pukee minun ylleni pelastuksen vaatteet, hän kietoo minut vanhurskauden viittaan, niin että olen kuin sulhanen, joka laskee hiuksilleen juhlapäähineen, tai kuin morsian, joka koristautuu kauneimpiinsa."

1. Tess. 5:1-3, 9: "Aikamääristä teille ei tarvitse kirjoittaa, veljet, sillä te tiedätte itse aivan hyvin, että Herran päivä tulee kuin varas yöllä. Juuri kun ihmiset sanovat: "Kaikki on hyvin, ei mitään hätää", tuho kohtaa heidät äkkiarvaamatta niin kuin synnytyspoltot raskaana olevan naisen, eivätkä he pääse pakoon...   ..Jumala ei ole tarkoittanut, että saisimme osaksemme vihan vaan että pelastuisimme Herramme Jeesuksen Kristuksen tullessa." (vert. Ilm. 6:12-17, 7:9-14)

1. Tess. 1:10: "...odottamaan taivaasta hänen Poikaansa, jonka hän herätti kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevalta vihalta."

Ilm. 6:15-17: "Maan kuninkaat, ylimykset ja sotajoukkojen johtajat, rikkaat ja mahtavat miehet ja kaikki muut, niin orjat kuin vapaat, piiloutuivat luoliin ja vuorten rotkoihin ja huusivat vuorille ja kallioille: "Kaatukaa päällemme, kätkekää meidät valtaistuimella istuvan katseelta ja Karitsan vihalta! Heidän vihansa suuri päivä on tullut -- kuka voi sen kestää?"

Ilmestyskirja kertoo sen olevan tulevaisuutta ennustava profeetallinen kirja (Ilm. 1:1). Kirja keskittyy erityisesti Jumalan Pojan tulemusta edeltäviin viimeisiin vuosiin. Ilmestyskirjan 12.-luku kertoo Jumalan Pojan elämän, mikä on myös lopun aikojen profeetallinen esikuva. Yeshuan ensimmäisessä tulemuksessa neitsyt Maria synnytti esikoispojan, joka on hallitseva rautaisella sauvalla kansoja. Yeshua vietiin Jerusalemin temppeliin Jumalan valtaistuimen (liitonarkku) eteen mm. esikoipoikalapsen lunastusrituaalia varten, jolloin pappi ottaa pojan haltuunsa ja vanhemmat lunastavat esikoispojan häneltä takaisin, mikä vastaa pojan tempaamista Jumalan valtaistuimen eteen (Luuk. 2:22-24, 2. Moos. 34:19-20). Herodes yritti surmata Hänet määräämällä pienet poikalapset tapettavaksi, mutta Joosef ja Maria veivät Yeshuan Egyptiin piiloon siksi ajaksi, kun Herodes oli itse kuollut. Yeshuan ylösnousemuksen jälkeen Hänet temmattiin Öljymäen päältä Taivaaseen. Ennen Yeshuan toista tulemusta tytär Israel, jolla on kaksitoista tähteä kruununa pään päällä (1. Moos. 37:9-10; vert. Sef. 3:14; Miika 4:9-10; Hes. 16:2,13, 23:2-4), synnyttää tuskien kautta messiaanisia juutalaisia (poikalapsen), jotka viisaina morsiusneitoina temmataan Jumalan valtaistuimen eteen (Ilm. 12:5). Jesajan kirjan 66.-luku kertoo myös Siionin (Jerusalemin Temppelivuori) synnyttämästä poikalapsesta, jota verrataan nopeasti syntyvään ihmisjoukkoon, mikä ajoittuu lopun ajoille ennen Yeshuan paluuta. Yeshua ei pelasta missään vaiheessa yhtäkään lain kieltäjää ja laittomuuden tekijää (Matt. 7:21-23; Room. 2:12-13, 27; Hepr. 10:26-29), mutta pelastaa monta sellaista, joka on tehnyt parannuksen lain rikkomisesta uskossa Yeshua HaMashiachiin (Apt. 3:19-20, 1. Kor. 6:11, Ilm. 14:12). Taivaaseen pelastuneiden viisaiden morsiusneitojen joukossa on messiaanisia kaikista kansoista, millainen oli myös kreikkalainen Timoteus (Matt. 25:1-13, Ilm. 7:9-15).

Ilm. 12:4-9, 13-14, 17: "..Lohikäärme asettui synnyttävän naisen eteen nielaistakseen lapsen heti kun se syntyy. Nainen synnytti lapsensa, pojan, joka on paimentava maailman kansoja rautaisella sauvalla. Tämä lapsi temmattiin Jumalan ja hänen valtaistuimensa luo, ja nainen pakeni autiomaahan. Jumala on sinne valmistanut hänelle turvapaikan, missä hänestä pidetään huolta tuhat kaksisataakuusikymmentä päivää.

Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa. Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan paholaiseksi ja saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit...     

..Kun lohikäärme huomasi, että se oli syösty maahan, se lähti ajamaan takaa naista, joka oli pojan synnyttänyt. Mutta naiselle annettiin suuren kotkan siivet, jotta hän lentäisi turvapaikkaansa autiomaahan. Siellä hän on suojassa käärmeeltä, ja hänestä pidetään huolta vuosi, kaksi vuotta ja puoli vuotta...     ..Lohikäärmeen raivo yltyi, ja se lähti sotimaan naisen muita lapsia vastaan, niitä, jotka ovat uskollisia Jumalan käskyille ja Jeesuksen todistukselle."

Jes. 66:6-12: "Kuulkaa hälyä, joka kantautuu kaupungista, melua, joka tulee temppelistä! Kuulkaa: Herra kostaa vihollisilleen. Ennen kuin kivut ovat edes alkaneet, Siion on jo synnyttänyt, ennen kuin tuska on ehtinyt tulla, hän on saattanut maailmaan poikalapsen. Kuka on kuullut, kuka on nähnyt tällaista? Syntyykö maa yhdessä päivässä, syntyykö kansa yhdellä kertaa? Mutta heti kipujen alkaessa Siion synnytti omat lapsensa. -- Minäkö avaisin kohdun suun saattamatta synnytystä päätökseen? kysyy Herra. -- Minä, joka ohjaan synnyttäjää, estäisinkö minä häntä synnyttämästä? kysyy sinun Jumalasi. Iloitkaa Jerusalemin kanssa, riemuitkaa kaupungin tähden, te kaikki, jotka sitä rakastatte! Juhlikaa riemuiten sen kanssa, te kaikki, jotka sitä suritte. Niin te saatte imeä, tulla kylläisiksi lohtua antavista rinnoista, saatte nauttia, juoda yltäkyllin sen voiman ja mahdin nisistä. Näin sanoo Herra: -- Katso, minä ohjaan Siioniin rauhan kuin virran. Kuin uomastaan tulvivan puron minä käännän sen luo kansojen rikkaudet. Sen imeväisiä kannetaan sylissä ja keinutellaan polvien päällä."

Gal. 4:26: "..taivaallinen Jerusalem on vapaa, ja se on meidän äitimme."

Tyhmät morsiusneidot huomaavat, että heidät jätettiinkin maan päälle suuren ahdistuksen keskelle ja pelkäävät, mitä heille tapahtuu. Kaikki oli hyvin, mutta heitä kohtasi tuho, mikä tuli heille yllättäen kuin synnytyspoltot raskaana olevalle naiselle (1. Tess. 5:1-3).

Ilm 2:20-23 (1933/38): "Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua. Ja minä olen antanut hänelle aikaa parannuksen tekoon, mutta hän ei tahdo parannusta tehdä eikä luopua haureudestaan. Katso, minä syöksen hänet tautivuoteeseen, ja ne, jotka hänen kanssaan tekevät huorin, minä syöksen suureen ahdistukseen, jos eivät tee parannusta ja luovu hänen teoistansa; ja hänen lapsensa minä tappamalla tapan, ja kaikki seurakunnat saavat tuntea, että minä olen se, joka tutkin munaskuut ja sydämet; ja minä annan teille kullekin tekojenne mukaan."

Ilm. 3:2-3: "..Olen havainnut, että tekosi eivät täytä minun Jumalani vaatimusta. Muista, kuinka kuulit sanan ja otit sen vastaan, tarkkaa sitä ja tee parannus. Ellet ole hereillä, minä tulen kuin varas, yllätän sinut hetkellä, jota et aavista."

Näinä vaikeina aikoina ahdistuksen kasvavat. Maan päälle heitetään suuri määrä paholaisen enkeleitä, joista tulee myös antikristuksen virkamiehiä ja sotilaita (esim. 16:13-14; aiheesta lisää artikkelissa: 'Ilmestyskirja'). Pahat henget pakottavat ihmiskunnan kumartamaan heitä, mutta Jumalan omat eivät sitä tee, jolloin monesta heistä tulee marttyyrejä (Ilm. 9:20, 12:11).

Ilm. 9:10-11, 14-16: "Niillä oli pyrstö ja pistin kuin skorpioneilla, ja pyrstöllään ne saivat tehdä ihmisille pahaa viiden kuukauden ajan. Kuninkaanaan niillä oli syvyyden enkeli, hepreankieliseltä nimeltään Abaddon, kreikankieliseltä Apollyon...    ..joka sanoi kuudennelle torveaan soittaneelle enkelille: "Päästä irti ne neljä enkeliä, jotka ovat kahleissa suuren Eufratvirran rannalla." Niin päästettiin irti nämä neljä enkeliä, jotka olivat valmiina tätä tuntia, päivää, kuukautta ja vuotta varten: niiden oli määrä surmata kolmannes ihmiskunnasta. Niillä oli ratsuväkeä kaksikymmentätuhatta kertaa kymmenentuhatta sotilasta; minä kuulin joukkojen lukumäärän.(Hepreankielinen nimi Abaddon merkitsee 'tuho', 'tuonela', kreikankielinen Apollyon 'tuhoaja')

Antikristus etsii maan päälle jätettyjä tyhmiä morsiusneitoja, joista moni tekee parannuksen ja ryhtyy Jumalan käskyille uskollisiksi (Ilm. 12:17). Heillä on mahdollisuus pelastua, jos he tekevät parannuksen eivätkä ota pedon merkkiä. Antikristuksen inkvisitiossa surmataan ne, jotka eivät suostu ottamaan pedon merkkiä (Ilm. 13:10, 7:13-14). Jumala pelastaa ne, jotka huutavat Hänen nimeä Yeshua HaMashiachia avukseen, ja jotka Jumala on pelastukseen kutsunut (Joel. 3:5). On parempi kuolla marttyyrinä, kuin ottaa pedon merkki ja saada ikuinen tuomio tuliseen järveen.

Ilm. 14:11-12, 15: "Tulesta, joka ihmisiä kiduttaa, nousee savu aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän, ei yön lepoa -- ei niillä, jotka kumartavat petoa ja sen kuvaa, eikä kenelläkään, joka ottaa pedon nimen merkikseen.Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen...    ..Temppelistä tuli toinen enkeli, joka kovalla äänellä huusi pilven päällä istuvalle: "Pane sirppisi työhön ja leikkaa, nyt on sadonkorjuun aika. Maan sato on kypsä korjattavaksi." Ilm. 15:2-3: "Tuon kristallimeren rannalla seisoivat pedosta voiton saaneet, ne, jotka eivät olleet kumartaneet sen kuvaa eivätkä ottaneet merkkiä, jossa on sen nimen luku. Heillä oli käsissään Jumalan harput, ja he lauloivat Mooseksen, Jumalan palvelijan, ja Karitsan laulua..."

Näinä aikoina Israelin kansa kokee kovia koko maailman kanssa. Kaksi kolmasosaa heistä kuolee, kuten Sakarjan kirja 13-14.-luvut kertovat. Silloin kolmannes heistä on kääntynyt kristityiksi ja löytänyt Yeshuasta, Jeesuksesta Messiaansa ja Pelastajansa (Sak. 12:10, 13,8-9). Maan päällä eloon jääneet joutuisivat kaikki tuhon omaksi, ellei Yeshua HaMashiach tee voittoisaa paluutta maan päälle ja tuhoa antikristuksen sotilaat sekä seuraajat pois. Kaikki pedon merkin ottaneet tuhotaan pois.

Matt. 24:21-22: "Ahdinko on oleva niin suuri, ettei sellaista ole ollut maailman alusta tähän päivään asti eikä tule koskaan olemaan. Jos sitä aikaa ei lyhennettäisi, yksikään ihminen ei säästyisi. Mutta valittujen tähden se aika lyhennetään."

Jumala lähettää pyhänsä Taivaasta maan päälle. Tämä tarkoittaa sitä, että he ilmestyvät ihmisen ruumiissa maan päälle. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus. He ovat ylivoimaisen vahvoja Taivasten Valtakunnan todistajia ja kuolemalla ei ole heihin valtaa. 

Ilm. 20:5-6: "..Tämä on ensimmäinen ylösnousemus. Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta."

Ilm. 20:4-6: "..Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta. Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus. Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta."

Ilm. 19:11-16: "Minä näin taivaan avoinna: näin valkoisen hevosen ja sen selässä miehen. Hän on uskollinen ja totuudellinen, hän tuomitsee ja taistelee vanhurskaasti. Hänen silmänsä olivat kuin tulen liekit, hänellä oli päässään monta kruunua, ja häneen oli kirjoitettu nimi, jota ei tunne kukaan muu kuin hän itse. Hänellä oli pukunaan vereen kastettu viitta, ja hänen nimensä on Jumalan Sana.

Hänen jäljessään tulivat taivaan sotajoukot, valkoisilla hevosilla ratsastavat soturit, joiden puku oli hohtavan valkeaa pellavaa. Hänen suustaan lähtee terävä miekka. Sillä miekalla hän lyö kansoja, hän paimentaa niitä rautaisella sauvalla ja polkee viinikuurnassa kaikkivaltiaan Jumalan hehkuvan vihan viinin. Hänen viittaansa on reiden kohdalle kirjoitettu nimi: kuninkaiden Kuningas, herrojen Herra."

Sak. 14:3-4: "Herra itse lähtee sotaan viholliskansoja vastaan, niin kuin hän on lähtenyt ennenkin vihollisen hyökätessä. Hän seisoo sinä päivänä Öljymäellä, joka kohoaa Jerusalemin itäpuolella..."

Kun Herra Yeshua HaMashiach (Jeesus Kristus) on tehnyt paluun, niin Taivasten Valtakunnan armeija tuhoaa ne, jotka eivät ole Yeshuan omia. Raamattu mainitsee esimerkkeinä sianlihan syöjät, jotka tuhoutuvat, koska he eivät noudattaneet lakia. Tuhatvuotisessa valtakunnassa noudatetaan Mooseksen lakia, jolloin kaikki kansat viettävät lain käskemiä Herran juhlia kuten esim. sapattia ja uudenkuunjuhlaa.

2. Tess. 1:7-9 (1933/38): "..kun Herra Jeesus ilmestyy taivaasta voimansa enkelien kanssa tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille. Heitä kohtaa silloin rangaistukseksi iankaikkinen kadotus Herran kasvoista ja hänen voimansa kirkkaudesta..." (vert. Room. 2:12-13, 1. Tim. 1:11) 

Jes. 66: 15-18, 23: "Katso, Herra saapuu tulenlieskassa, hänen vaununsa ovat kuin pyörretuuli. Hänen vihansa purkautuu tulenhehkuna, hänen jyrinänsä liekkeinä. Niin Herra toteuttaa oikeutensa tulella, hänen miekkansa lyö ihmissukua, ja monet kaatuvat sen lävistäminä: nuo, jotka puhdistautuvat ja valmistautuvat palvontatarhojen menoihin johtajansa ympärillä, nuo, jotka syövät kaikkea iljettävää, sian lihaa, rottia -- minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa, ja he kaikki saavat loppunsa, sanoo Herra. Minä saavun kokoamaan kaikki kansat ja kielet, ja kaikki tulevat ja näkevät kirkkauteni...    ..Ja aina uudenkuun päivänä ja jokaisena sapattina tulee koko ihmissuku, ja kaikki kumartuvat minun eteeni, sanoo Herra."

Todistus pelottavasta Herran päivästä, jolloin viisaat morsiusneidot pelastetaan

Tässä videossa todistetaan tapahtumasta, kun Jumalan lähettää enkelinsä pelastamaan morsiusseurakunnan turvaan Jumalan valtaistuimen eteen ennen, kuin he joutuvat antikristuksen käsiin ja Jumalan vihan vitsausten alle. Kreikaksi sana taivas on ouranos, joka muistuttaa sanaa uraani. Raamatun aikana ei tiedetty mitään ydinpommeista, mutta Raamattu kertoo uraanista. Kun taivas kuumuudessa hajoaa kovalla äänellä, on kuin uraani halkeaa ydinpommin räjähtäessä. Edessä on sotia, joissa käytetään ydinpommeja. Jumalan vitsausten jälkeen maa pinnalta tuhoutuu vihanta, joten ruuan viljeleminen ja taimien istuttaminen tulee mahdottomaksi.

Luuk. 17: 26-32: "Niin kuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan päivinä oleva. Ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, ja tulva tuli ja tuhosi heidät kaikki. On oleva niin kuin oli Lootin päivinä. Ihmiset söivät ja joivat, ostivat ja myivät, istuttivat ja rakensivat. Mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, taivaasta satoi tulta ja tulikiveä, ja se tuhosi heidät kaikki. "Samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy. Jos sinä päivänä joku on katolla ja hänen tavaransa ovat sisällä talossa, hänen ei pidä mennä alas noutamaan niitä, ja jos joku on pellolla, hänen ei pidä palata kotiin. Muistakaa Lootin vaimoa!"

2. Piet. 3:10: "Herran päivä tulee kuin varas. Sinä päivänä taivaat katoavat jylisten, taivaankappaleet palavat ja hajoavat. Silloin paljastuu maa ja kaikki, mitä ihminen on maan päällä saanut aikaan. Koska tämä kaikki näin hajoaa, millaisia onkaan pyhässä elämässä ja hurskaissa teoissa oltava niiden, jotka odottavat Jumalan päivää ja jouduttavat sen tuloa -- tuon päivän, joka saa taivaat liekehtien hajoamaan ja taivaankappaleet sulamaan kuumuudesta. Mutta meillä on hänen lupauksensa, ja siihen luottaen me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee."

Ilm. 8:7: "Ensimmäinen enkeli puhalsi torveensa. Silloin tuli rakeita ja tulenlieskoja ja niiden seassa verta, ja ne iskivät maahan. Kolmannes maasta paloi, kolmannes puista paloi, ja samoin paloi kaikki vihanta ruoho." 

Maan päälle jätetyt tyhmät morsiusneidot, järkyttyvät siitä, ettei heidän hengellinen elämänsä täyttänyt Jumalan vaatimuksia. He ovat tehneet kompromisseja Jumalan Sanan kohdalla eivätkä uskoneet koko totuutta. Moni heistä tekee parannuksen ja he ovat valmiita kuolemaan marttyyreinä, jotta he voisivat pelastua.

Ilm. 3:15-20: "Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä kuuma. Kunpa olisitkin joko kylmä tai kuuma! Mutta sinä olet haalea, et kuuma etkä kylmä, ja siksi minä oksennan sinut suustani. "Sinä kerskut, että olet rikas, entistäkin varakkaampi, etkä tarvitse enää mitään. Et tajua, mikä todella olet: surkea ja säälittävä, köyhä, sokea ja alaston. 

Annan sinulle neuvon: osta minulta tulessa puhdistettua kultaa, niin tulet rikkaaksi, osta valkoiset vaatteet ja pue ne yllesi, niin häpeällinen alastomuutesi peittyy, osta silmävoidetta ja voitele silmäsi, niin näet. 

Jokaista, jota rakastan, minä nuhtelen ja kuritan. Tee siis parannus, luovu penseydestäsi! Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän."

Kun Yeshua on tehnyt armeijansa kanssa paluun maan päälle, niin enkelit käyvät hakemassa Yeshuan omat ympäri maapalloa. Silloin tapahtuu joukkokokoontuminen Israeliin, jonne Yeshua on tehnyt paluun. Enkelit käyvät hakemasta ympäri maapalloa sen pienen jäännöksen, joka on vielä elossa, ja enkelit tuovat heidät Yeshuan luokse. Tämä tapahtuu lopussa vasta antikristuksen ajan jälkeen. Kyseessä ei ole se tempaus, jossa Yeshua vie omansa Taivaaseen Jumalan valtaistuimen eteen (Ilm 12:5, Joh. 14:2-3, Matt. 25:6) vaan joukkokokoontuminen, jolloin enkelit tuovat Yeshuan omat Israeliin.

2. Tess. 2:1-3: "Otamme nyt puheeksi Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemisen ja sen, että meidät kootaan hänen luokseen. Me pyydämme, veljet, ettette heti menetä malttianne ja säikähdä, jos joku vedoten Hengen ilmoitukseen tai muka meidän puheeseemme tai kirjeeseemme väittää, että Herran päivä on jo käsillä. Älkää antako kenenkään millään tavoin johtaa itseänne harhaan. Ennen tuota päivää näet tapahtuu uskosta luopuminen ja ilmaantuu itse laittomuus ihmishahmossa, kadotuksen ihminen."

Matt. 24:27-31: "Sillä niin kuin salama leimahtaa idässä ja valaisee taivaan länteen asti, niin on oleva Ihmisen Pojan tulo. Missä on raato, sinne kokoontuvat korppikotkat. "Mutta kohta noiden päivien ahdingon jälkeen aurinko pimenee eikä kuu anna valoaan. Tähdet putoavat taivaalta ja taivaiden voimat järkkyvät. Silloin taivaalle ilmestyy Ihmisen Pojan merkki. Kaikki maan sukukunnat puhkeavat valituksiin, kun näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan. Suuren torven soidessa hän lähettää enkelinsä neljälle ilmansuunnalle kokoamaan kaikkialta, maan kaikista ääristä ne, jotka hän on valinnut."

Antikristus ja hänen väärä profeettansa tulevat vaatimaan käteen pedon merkkiä

Sirut koodataan tietokoneella

Monet Raamatun asiantuntijat ovat opettaneet, että Ilmestyskirjan tarkoittama pedon merkki on ihon alle asennettava pienikokoinen RFID-mikrosiru. Tällaisia ihonalaisia siruja on jo käytössä. Laite on riisinjyvän mallinen ja kokoinen. Se asennetaan neulalla ihon alle peukalon ja etusormen väliin. Antikristuksen aikana setelit ja kolikot on korvattu elektronisella rahalla, jolloin kukaan ei voi ostaa tai myydä ilman sirua.

Pedon merkki on yhteensopiva nykyisten luottokorttimaksupäätteiden lähilukuominaisuuden (NFC) kanssa. Siruun on elektronisesti kirjoitettu pedon nimi tai sen nimen luku. Kun Raamattu puhuu yhtä aikaa pedon nimestä ja sen luvusta niin, tämä ilmaisu viittaa nimenomaan siihen, että pedon nimi on kirjoitettu bittinumeroina sirun muistiin. Siruun ohjelmoidaan myös omistajan henkilötiedot ja maksamisessa tarvittavat luottokorttinumerot, tilinumerot tai muut vastaavat koodit. Lähietäluettavat pankkikortit ja matkapuhelimet toimivat jo nyt samalla tekniikalla. Eräs pankkikin jo mainostaa maksamista kädellä (tv-mainos ja KL 22.7.2017). Ihmiset ovat yleensä oikeakätisiä, joten mikrosiru asennetaan oikeaan käteen. Eräät ihmiset eivät voi käyttää käsiä, joten toinen vaihtoehto on otsa. Ihonalaisella sirulla maksetaan jo lounaita Ruotsissa (DailyMail, IL 3.4.2017).

Ilm: 13:16-17: "Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku."

MTV uutisoi 21.1.2023 artikkelissa: 'Rovaniemeläinen Sami asensi ihon sisään sirun – maksaa ostoksensa omalla kädellä: "Tätä ei voi viedä minulta pois"':

"Ostoksensa kaupassa voi maksaa nykyään vaikka kädellä – tämä tapahtuu ihon alle asetettavan maksuimplantin avulla, jonka voi käydä asennettumassa liikkeessä.

Yksi maksuimplantin uusi omistaja on rovaniemeläinen Sami Nummelin, joka päätti ottaa implantin viime viikolla.

Nummelin osti implantin internetistä, ja kävi asennuttamassa sen tatuointiliikkeessä. Toimenpiteessä ihoon tehdään reikä, ja sinne sijoitetaan hyvin pieni siru.

– Asennus tapahtui siten, että etusormen ja peukalon väliin ihoon tehtiin viilto. Iho ja lihas erotettiin toisistaan skalpellilla ja siru työnnettiin väliin. Oli jännittävä tilanne, mutta se oli sitten siinä, Nummelin kertoo.
"

Aamulehti 4.8.2016
Maksaminen kehittyy koko ajan elektronisen rahan suuntaan (HS 13.10.2020). Tanskassa eräillä aloilla esim. ravintola-alalla ja huoltoasemilla ei ole enää velvollisuutta hyväksyä seteleitä ja kolikoita maksuvälineenä. Tukholman paikallisbusseissa ei voi enää maksaa rahalla, koska ainoat hyväksytyt maksuvälineet ovat luottokortti ja lähietäluettava bussikortti. Suomalaisissa Onnibusseissa ei voi enää maksaa teisellä, jolloin luottokortti ja etukäteen tehty verkko-ostos ovat ainoat vaihtoehdot. Linja-autojen matkailijakortit toimivat lähietäluku-tekniikalla.

Markkinoille on tullut myös kokonaan elektronisia valuuttoja, joita ei ole laskenut liikkeelle mikään keskuspankki, ja niillä käydään kauppaa suurilla määrillä (esim. bitcoin). Virtuaalivaluutoista on tullut suosittuja mm. rikollisten parissa, koska niillä voidaan tehdä kauppaa anonyymisti. Valuutoissa on erittäin kehittynyt tekniikka, mutta samalla niissä on suuria riskejä, koska ne voivat mm. menettää arvonsa hyvin nopeasti: "..bitcoinin arvo rytisi alas markkinoilla perjantaina...    ..Aiemmin bitcoinin arvo oli noussut uuteen ennätykseensä, 16.666,66 dollariin..." (HS 8.12.2017).

Monissa tapahtumissa ja kylpylöissä on otettu käyttöön rannekkeita, joissa on lähietäluku-ominaisuus. Ostokset maksetaan vilauttamalla ranneketta lähietälukijan (NFC) päällä. Tästä on pieni askel siihen, että rannekkeet korvataan ihonalaiselle mikrosirulla.

Jos ottaa pedon määräämän ihonalaisen mikrosirun, jossa on pedon nimi tai sen nimen luku niin, siitä saa Raamatun ilmoituksen mukaan ikuisen rangaistuksen helvettiin. Uskonsa tunnustaminen ei auta. Sirun ottaminen on kuoleman synti, joka johtaa varmaan pelastuksen menettämiseen. Sirua ei pidä ottaa missään tapauksessa.

Ilm. 14:9-12: "Näiden kahden jäljessä tuli vielä kolmas enkeli, joka kuulutti kovalla äänellä: "Se, joka kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa otsaansa tai käteensä sen merkin, joutuu yhtä lailla juomaan Jumalan vihan viiniä, joka laimentamattomana on kaadettu Jumalan vihan maljaan. Häntä kidutetaan tulessa ja rikin katkussa pyhien enkelien ja Karitsan edessä. Tulesta, joka ihmisiä kiduttaa, nousee savu aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän, ei yön lepoa -- ei niillä, jotka kumartavat petoa ja sen kuvaa, eikä kenelläkään, joka ottaa pedon nimen merkikseen. Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen."

NFC-maksupääte
Vasemmalla on kuva käytössä olevasta lähietäluku-tekniikkaan (NFC) perustuvasta maksupäätteestä. NFC-lähietälukija on yhdistetty tablet-tietokoneeseen, joka välittää maksutapahtumat internetin kautta pankkiin. Ihonalaista mikrosirua voidaan käyttää muun muassa henkilötunnistautumiseen julkisissa palveluissa (esim. sairasvakuutukset) ja sähköisissä lukoissa. Dangerous Things-yrityksen valmistamaa sirua on esitelty Tekniikan Maailman kodintekniikan erikoisnumeron artikkelissa 'Seesam aukene' (nro. 18E/2015 s. 88-90).  

Ilm. 14:9-12: "Näiden kahden jäljessä tuli vielä kolmas enkeli, joka kuulutti kovalla äänellä: "Se, joka kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa otsaansa tai käteensä sen merkin, joutuu yhtä lailla juomaan Jumalan vihan viiniä, joka laimentamattomana on kaadettu Jumalan vihan maljaan. Häntä kidutetaan tulessa ja rikin katkussa pyhien enkelien ja Karitsan edessä. Tulesta, joka ihmisiä kiduttaa, nousee savu aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän, ei yön lepoa -- ei niillä, jotka kumartavat petoa ja sen kuvaa, eikä kenelläkään, joka ottaa pedon nimen merkikseen. Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen."

Sadonkorjuussa valitaan iankaikkinen elämä tai tulinen järvi

Monet kieltäytyvät ottamasta pedon merkkiä käteensä. He eivät tottele antikristusta eivätkä suostu kumartamaan petoa. He ovat uskollisia Jeesukselle Kristukselle ja valmiita vaikka kuolemaan Yeshua HaMashiachin (Jeesuksen Kristuksen) tähden. Tästä seuraa se, että antikristus tulee tuomitsemaan heidät kuolemaan. Jos he kestävät kuolemaansa asti, niin he pelastuvat marttyyreinä Taivaaseen. Jos he ottavat pedon merkin ja kumartavat petoa, niin heidät vapautetaan, mutta siitä seuraa varma tuomio helvettiin. He eivät saa paljoa lisää elinaikaan (enintään muutaman vuoden), koska Jumalan vuodattaa vihan maljansa maan päälle ja pedon merkin ottaneet kuolevat niihin. Tämä ei ole sen arvoista, että joutuu kärsimään ikuisesti helvetissä.

Ilm 13:10: "Kenen osana on vankeus, se joutuu vankeuteen, kenen osana on kaatua miekkaan, se kaatuu miekkaan. Nyt kysytään pyhiltä kestävyyttä ja uskoa."

Ilm. 7:9-14: "Tämän jälkeen näin suuren kansanjoukon, niin suuren, ettei kukaan kyennyt sitä laskemaan. Siinä oli ihmisiä kaikista maista, kaikista kansoista ja heimoista, ja he puhuivat kaikkia kieliä. He seisoivat valtaistuimen ja Karitsan edessä yllään valkeat vaatteet ja kädessään palmunoksa ja huusivat kovalla äänellä: -- Pelastuksen tuo meidän Jumalamme, hän, joka istuu valtaistuimella, hän ja Karitsa! Kaikki enkelit seisoivat valtaistuimen, vanhinten ja neljän olennon ympärillä, ja he heittäytyivät kasvoilleen valtaistuimen eteen ja osoittivat Jumalalle kunnioitustaan  sanoen: -- Aamen. Ylistys ja kirkkaus, viisaus, kiitos, kunnia, valta ja voima meidän Jumalallemme aina ja ikuisesti! Aamen. 

Yksi vanhimmista kysyi minulta: "Keitä nämä valkeavaatteiset ovat? Mistä he ovat tulleet?" Minä vastasin: "Herra, sinä sen tiedät." Hän sanoi minulle: -- Nämä ovat päässeet suuresta ahdingosta. He ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä."

Ilm. 17:1-6: "Yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli seitsemän maljaa, tuli luokseni ja sanoi: "Tule, minä näytän sinulle, millainen tuomio annetaan sille suurelle portolle, joka asuu suurten vesien äärellä, sille, jonka kanssa maailman kuninkaat ovat irstailleet ja jonka iljettävästä viinistä maan asukkaat ovat juopuneet." Henki valtasi minut, ja enkeli vei minut autiomaahan. 

Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa. Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: "Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti." Minä näin, että nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hämmästyin suuresti hänet nähdessäni."

Raamattu kuvaa lopun ajan tapahtumia sanalla suuri sadonkorjuu. Tämä on vertaus viinitarhan sadonkorjuuseen, jossa terävällä sirpillä leikataan kypsyneet marjat irti viinipuusta. Tämä tarkoittaa sitä, että uskovatkin haetaan maan päältä pois kuoleman kautta. Ensiksi kuolee antikristuksen hallinnon surmaamina ne, jotka eivät ota pedon merkkiä. Sirpillä leikkaaminen antaa vihjeen siitä, miten surmaaminen tapahtuu teloituspaikalla.

Ilm. 14:14-16: "Sitten näin tämän: Oli valkoinen pilvi, ja pilven päällä istui joku ihmisen kaltainen, jolla oli päässään kultainen seppele ja kädessään terävä sirppi. Temppelistä tuli toinen enkeli, joka kovalla äänellä huusi pilven päällä istuvalle: "Pane sirppisi työhön ja leikkaa, nyt on sadonkorjuun aika. Maan sato on kypsä korjattavaksi." Silloin se, joka istui pilvellä, heitti sirppinsä maan päälle, ja niin korjattiin maan sato."

Ilm. 15:2-4: "Minä näin kuin kristallisen meren, joka välkehti tulta. Tuon kristallimeren rannalla seisoivat pedosta voiton saaneet, ne, jotka eivät olleet kumartaneet sen kuvaa eivätkä ottaneet merkkiä, jossa on sen nimen luku. Heillä oli käsissään Jumalan harput, ja he lauloivat Mooseksen, Jumalan palvelijan, ja Karitsan laulua: -- Suuret ja ihmeelliset ovat sinun tekosi, Herra Jumala, Kaikkivaltias! Oikeat ja todet ovat sinun tiesi, sinä kansojen kuningas! Kuka ei sinua pelkäisi, Herra, kuka ei ylistäisi nimeäsi? Sinä yksin olet pyhä. Kaikki kansat tulevat eteesi ja kumartavat sinua, sillä sinun oikeat tuomiosi ovat tulleet julki."

Sen jälkeen kuolee ne, jotka jotka ovat ottaneet pedon merkin ja heidät tuomitaan helvettiin. Jumala vuodattaa maan päälle vihan maljansa, jotka surmaavat suuria määriä ihmisiä. Lopputaistelussa Harmageddonissa tuhoutuu loputkin antikristuksen armeijasta.

Ilm. 14:17-20: "Taivaan temppelistä tuli taas enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi. Myös alttarista tuli enkeli, se jolla on tuli vallassaan, ja hän huusi kovalla äänellä sille enkelille, jolla oli terävä sirppi: "Pane terävä sirppisi työhön ja korjaa tertut maan viinitarhasta. Rypäleet ovat kypsyneet." Silloin enkeli heitti sirppinsä maan päälle, korjasi sadon maan viinitarhasta ja heitti rypäletertut suureen altaaseen, Jumalan vihan viinikuurnaan. Rypäleet poljettiin altaassa kaupungin ulkopuolella, ja verta pursui niin, että veri vielä tuhannen kuudensadan stadionmitan päässä ulottui hevosen kuolaimiin asti." 

Ilm. 16:1, 4-6, 16: "Minä kuulin, kuinka temppelistä sanottiin kovalla äänellä seitsemälle enkelille: "Menkää! Tyhjentäkää Jumalan vihan seitsemän maljaa maan päälle...
 
..Kolmas enkeli tyhjensi maljansa virtoihin ja vesien lähteisiin, ja ne muuttuivat vereksi. Minä kuulin, kuinka vesien enkeli sanoi: -- Vanhurskas olet sinä, joka olet ja joka olit, sinä Pyhä, joka annoit nämä tuomiot! He ovat vuodattaneet pyhien ja profeettojen verta, ja verta sinä panit heidät juomaan. He saavat ansionsa mukaan...

..Henget kokosivat kuninkaat paikkaan, jonka nimi on hepreaksi Harmageddon."

Ilm. 19:19-21: "Sitten näin, että peto ja maailman kuninkaat sotajoukkoineen olivat kokoontuneet yhteen käydäkseen taisteluun ratsastajaa ja hänen sotajoukkoaan vastaan. Mutta peto otettiin kiinni, samoin väärä profeetta, joka pedon nimissä oli tehnyt tunnustekoja ja johtanut harhaan sen merkin ottaneet ja sen kuvaa kumartaneet ihmiset. Ne molemmat heitettiin elävinä tuliseen järveen rikinkatkuisten lieskojen keskelle. Loput saivat surmansa miekasta, joka lähti ratsastajan suusta, ja kaikki linnut söivät heidän lihastaan itsensä kylläisiksi."

Vain hyvin pieni osa maapallosta säästyy tuhatvuotisen valtakunnan siemeneksi. Lähes kaikki maanpallon asukkaat kuolevat. Tällä hetkellä maapallolla on 7,2 miljardia ihmistä. Ennuste vuoteen 2021 alkuun mennessä on noin 7,7 miljardia ihmistä (worldometers). Jos lopun ajan tapahtumat alkaisivat pian, niin yli 7 miljardia ihmistä menehtyisi.

Jes. 24:1,5-6, 13: "Katso: Herra hävittää maan ja autioittaa sen, runtelee sen kasvot ja lyö hajalle sen asukkaat...

..Maa muuttuu saastaiseksi jalkojen alla, sillä sen asukkaat ovat hylänneet lain, rikkoneet käskyt, tehneet tyhjäksi ikuisen liiton. Siksi kirous syö maan, sen asukkaat saavat maksaa teoistaan. Siksi maan asukkaat käyvät vähiin, vain muutama harva jää jäljelle ihmisen suvusta...

..Näin käy maailman kansoille: niistä jää jäljelle sen verran kuin jää oliiveja puuhun, jota sadonkorjaaja ravistelee, sen verran kuin voi löytää rypäleitä, kun viininkorjuu on ohi." 

Room. 9:27-29: "Mutta Israelista Jesaja huudahtaa:-- Vaikka Israelin kansa olisi lukuisa kuin merenrannan hiekka, siitä pelastuu vain rippeet. Äkkiä ja lopullisesti on Herra toteuttava sanansa maan päällä. Jesaja on myös ennustanut:-- Ellei Herra Sebaot olisi säästänyt meistä siementä, meidän olisi käynyt kuin Sodoman, me olisimme Gomorran kaltaiset." 

Pyhitä oma elämäsi, ole uskollinen Jumalalle kaikissa asioissa (Matt. 5:17-20, 7:21-23), niin Jumala pelastaa sinut näistä kärsimyksistä ennen, kuin maan päälle heitetään antikristus ja hänen väärä profeettansa (Ilm. 6:1-2, Matt. 25:1-13).

Ilm. 3:10: "Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maailman ja panee koetteelle maan asukkaat."

1. Kor. 15:51-52: "Nyt ilmoitan teille salaisuuden: Me emme kaikki kuole, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa. Pasuuna soi, ja kuolleet herätetään katoamattomina ja me muut muutumme."

1. Tess. 4:17-18: "Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa. Rohkaiskaa siis toisianne näillä sanoilla." 

Antikristuksen valtakunta tekee iljettäviä tekoja ja lopulta tuhoutuu

Raamattu kieltää ehdottomasti nauttimasta verta tai syömästä lihaa, josta ei ole laskettu verta pois. Me emme saa syödä edes mustaamakkaraa tai veripalttuja.

1. Moos. 9:4-6: "Mutta lihaa, jossa vielä on jäljellä sen elämänvoima, veri, te ette saa syödä. Ja jokaisen, joka vuodattaa teidän verenne, teidän elämänvoimanne, minä vaadin tilille. Minä vaadin tilille jokaisen eläimenkin. Vaadin tilille jokaisen ihmisen, joka vuodattaa lähimmäisensä veren. -- Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava, sillä omaksi kuvakseen Jumala teki ihmisen." 

3. Moos. 17:10-12: "Jos joku israelilainen tai israelilaisten keskuudessa asuva siirtolainen syö verta, missä muodossa tahansa, minä vihastun häneen ja poistan hänet kansansa keskuudesta. Veressä on elävän olennon elämänvoima. Minä itse olen määrännyt, että veri on tuotava alttarille teidän puolestanne tapahtuvaa sovitusta varten, sillä veressä oleva elämänvoima tuottaa sovituksen. Sen tähden minä sanon israelilaisille: yksikään teistä ei saa syödä verta, eikä sitä myöskään saa syödä kukaan teidän keskuudessanne asuva siirtolainen."

Veren syömisen kielto toistettiin uuden liiton aikana niiden uskoon tulleiden pakanoiden kohdalla. Jos näitä sääntöjä vastaan rikkoi, niin heidät erotettiin seurakunnasta. Apostolit odottivat, että seurakuntaan liittyneet pakanat opiskelivat lakia sapattina synagogassa, jotta he osaisivat noudattaa lakia.

Apt. 15:19-21 (Biblia, 1776): "Sentähden minä päätän, ettemme niitä häiritsisi, jotka pakanoista Jumalan tykö kääntyvät; Vaan kirjoittaisimme heille, että he välttäisivät epäjumalain saastaisuutta, ja salavuoteutta, ja läkähtynyttä ja verta. Sillä Moseksella on muinaiselta jokaisessa kaupungissa niitä, jotka häntä saarnaavat, koska se joka sabbatina synagogassa luetaan."

Monissa heimouskonnoissa juodaan verta ja maitoon sekoitettua verta, jolla tavoitellaan taikavoimia. Vapaamuurarit juovat rituaaleissaan verta, mutta järjestöhän on salainen paholaisen kirkko. Jesajan kirjan viimeiset sanat 66.-luvussa kertovat ajasta, jolloin Yeshua HaMashiach (Jeesus Kristus) tekee paluun maan päälle. Raamattu kertoo, millaisen tuomion saavat ne, jotka tekevät tällaisia iljettävyyksiä. Sellaisesta saa tuomion helvettiin ikuisiksi ajoiksi, jossa madot kalvavat tuomittuja tulessa, joka ei koskaan sammu.

Jes. 66:3-4, 24: "..Sian verta ovat teidän ruokauhrinne, pahan palvontaa teidän suitsutuksenne. Te olette valinneet omat tienne ja mieltyneet omiin iljetyksiinne, ja minä puolestani valitsen kurituksen tien, teitä kohtaa se, mitä te pelkäsitte. Kun minä kutsuin, kukaan ei vastannut, kun minä puhuin, kukaan ei kuunnellut. Te teitte sitä, mikä on väärää minun silmissäni, ja aina valitsitte sen, mikä on vastoin minun tahtoani...

..he näkevät niiden ruumiit, jotka ovat minusta luopuneet. Mato, joka niitä kalvaa, ei kuole, liekki, joka niitä nuolee, ei sammu. "

Raamatun aikana palvottiin kreikkalaista dionysos-epäjumalaa, joka yhdistettiin taiteeseen, hedelmällisyyteen ja päihtyneeseen hurmioon. Tässä väärässä uskonnossa oli kultti syödä raakaa härän lihaa ja juoda verta. Rituaali oli vertauskuvallinen dionysos-epäjumalan ruumiin syömisen ja veren juomisen rituaali. Katolisen kirkon ehtoollisen (eukaristian) kaava on saanut paljon vaikutteita tästä rituaalista.

Monissa väärissä uskonnoissa ja kristillisten lahkojen harhaopeissa tavoitellaan hengellistä juopumusta (videot Patrick Tiainen, Heidi Baker ja Kenneth Haigin). Raamattu kieltää humalahakuisen juopottelun. Pyhä Henki ei laita ketään sekoilemaan, ellei tarkoituksena ole rangaista syntiä tehnyttä häpäisyllä (1. Sam. 19:18-24). Pyhä Henki on terveen harkinnan ja raittiuden henki.

1. Kor. 17-18: "Älkää olko järjettömiä, vaan ymmärtäkää, mikä on Herran tahto. Älkää juopuko viinistä, sillä siitä seuraa rietas meno, vaan antakaa Hengen täyttää itsenne."

2. Tim. 1:7: "Eihän Jumala ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman, rakkauden ja terveen harkinnan hengen."

Sananl. 20:1: "Viinissä on rehentely, oluessa rettelö, päihtyneenä hoippuva on älyä vailla."

1. Tess. 5:5-8: "Te kaikki olette valon ja päivän lapsia. Me emme kuulu yölle emmekä pimeydelle. Emme siis saa nukkua niin kuin muut, vaan meidän on valvottava ja pysyttävä raittiina. Ne, jotka nukkuvat, nukkuvat yöllä; ne, jotka juovat, ovat juovuksissa yöllä. Mutta meidän, jotka kuulumme päivälle, on pysyttävä raittiina..."

Iljettävintä on sellaiset hengelliset rituaalit, joissa juodaan verta mennäkseen juovuksiin (transsiin). Kyse on jostain todella iljettävästä riettaudesta. Antikristuksen aikana yhteiskunta ja sen hengellisyys saastuvat mitä rivoimmilla iljettävyyksillä. Tapahtuu jotain aivan kamalaa. Kun Jumalan pyhiä surmataan teloituspaikoilla, niin heidän verta otetaan talteen ja se juodaan uskonnollisissa rituaaleissa, jolloin juojat menevät rituaalin aikana transsiin ja humaltuvat.

Ilm. 17:3-6: "Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa. Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: "Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti." Minä näin, että nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hämmästyin suuresti hänet nähdessäni." 

Ilm. 18:2-3: "Hän huusi kovalla äänellä: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon! Siitä on tullut pahojen henkien tyyssija ja kaikkien saastaisten henkien ja kaikkien saastaisten ja inhottavien lintujen pesäpaikka. Sen porton viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään."

Tästä suuresta synnistä tulee myös kova tuomio. Jumala pysäyttää syntien tekemisen, jolloin synnintekijät tuhoutuvat äkillisesti.

Ilm. 18:8-10, 24: "Minkä hän on mainetta ja rikkautta ahnehtinut, saman verran antakaa hänelle tuskaa ja murhetta. Hän vakuuttelee yhä itselleen: 'Minä olen kuningatar ja istun valtaistuimella. Leski en ole, surua en ikinä koe.' 

Sen tähden häneen iskevät yhtenä ja samana päivänä kaikki hänelle langetetut vitsaukset, rutto, murhe ja nälkä, ja hänet poltetaan tuhkaksi. Väkevä on Herra Jumala, joka hänet on tuominnut! "Maailman kuninkaat, jotka ovat hänen kanssaan irstailleet ja mässäilleet, itkevät ja valittavat häntä, kun näkevät savun nousevan hänen roviostaan. He seisovat loitolla, kauhuissaan siitä, miten häntä piinataan. He sanovat: -- Voi sinua, suuri kaupunki! Voi sinua, Babylon, mahtava kaupunki: hetkessä tuli sinun tuomiosi...

..Sinun käsiäsi tahrasi profeettojen ja pyhien veri, maailman kaikkien murhattujen veri. "

Ilm. 17:16-17: "Näkemäsi kymmenen sarvea ja peto vihastuvat porttoon ja repivät hänet paljaaksi ja alastomaksi, syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tuhkaksi. Jumala näet panee heidät toimimaan oman suunnitelmansa mukaisesti."

Roomalaiskatolisen kirkon ja muiden kirkkokuntien pappien synnit ovat jatkuneet vuosisatoja. Kirkot ovat harhaopeillaan varastaneet lahjoituksia itselleen ja vannoneet väärin Jumalan nimeen. Tämä synti loppuu, kun Jumala laittaa kirkkoihin kirouksen, joka lopulta tuhoaa kirkot.

Sak. 5:1-4: "Kun jälleen kohotin katseeni, näin kirjakäärön, joka lensi taivaalla. Enkeli kysyi minulta: "Mitä näet?" Minä vastasin: "Näen lentävän kirjakäärön, joka on kaksikymmentä kyynärää pitkä ja kymmenen kyynärää paksu." Hän sanoi minulle: "Se sisältää kirouksen, joka koskee koko maata. Ties kuinka kauan ovat varkaat jääneet rankaisematta, ja pitkään ovat jääneet rankaisematta myös ne, jotka vannovat väärin." -- Minä lähetän liikkeelle kirouksen, sanoo Herra Sebaot. Se menee varkaan taloon ja sen taloon, joka on vannonut väärin minun nimeeni. Kirous jää sinne asumaan ja tuhoaa koko talon, niin hirret kuin kivetkin."

Ilmestyskirjan teksti on ankaraa. Maapallo tyhjennetään kovilla vitsauksilla synnistä. Antikristuksen valta saa karun lopun Yeshuan toisessa tulemissa. Tuhatvuotinen valtakunta saa uuden alun.

Ilm. 19:11-21: "Minä näin taivaan avoinna: näin valkoisen hevosen ja sen selässä miehen. Hän on uskollinen ja totuudellinen, hän tuomitsee ja taistelee vanhurskaasti. Hänen silmänsä olivat kuin tulen liekit, hänellä oli päässään monta kruunua, ja häneen oli kirjoitettu nimi, jota ei tunne kukaan muu kuin hän itse. Hänellä oli pukunaan vereen kastettu viitta, ja hänen nimensä on Jumalan Sana.

Hänen jäljessään tulivat taivaan sotajoukot, valkoisilla hevosilla ratsastavat soturit, joiden puku oli hohtavan valkeaa pellavaa. Hänen suustaan lähtee terävä miekka. Sillä miekalla hän lyö kansoja, hän paimentaa niitä rautaisella sauvalla ja polkee viinikuurnassa kaikkivaltiaan Jumalan hehkuvan vihan viinin. Hänen viittaansa on reiden kohdalle kirjoitettu nimi: kuninkaiden Kuningas, herrojen Herra.

Sitten näin enkelin, joka seisoi ylhäällä auringossa. Hän huusi kovalla äänellä kaikille linnuille, jotka lensivät korkealla taivaan laella: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan juhla-aterialle! Saatte syödä kuninkaiden lihaa, sotapäälliköiden ja mahtimiesten lihaa, ratsujen ja ratsastajien lihaa, kaikkien lihaa, niin vapaiden kuin orjien, niin pienten kuin suurten."

Sitten näin, että peto ja maailman kuninkaat sotajoukkoineen olivat kokoontuneet yhteen käydäkseen taisteluun ratsastajaa ja hänen sotajoukkoaan vastaan. Mutta peto otettiin kiinni, samoin väärä profeetta, joka pedon nimissä oli tehnyt tunnustekoja ja johtanut harhaan sen merkin ottaneet ja sen kuvaa kumartaneet ihmiset. Ne molemmat heitettiin elävinä tuliseen järveen rikinkatkuisten lieskojen keskelle. Loput saivat surmansa miekasta, joka lähti ratsastajan suusta, ja kaikki linnut söivät heidän lihastaan itsensä kylläisiksi"



Words of the LORD:

“No one will be safe from the domination of evil man run by evil spirits.”

(Words Received from Our LORD by Susan Davis, December 15, 2013)

Dear Children,

This is your LORD. I AM coming and NO one can stop ME. Some believe I will not ever come. Some believe I am not coming for a long time. Some think of ME as a far off GOD. I am none of these. I am coming with MY mighty angel army. I am going to split the skies open with the beauty of MY Majesty and MY Presence. Those watching will see ME first. They will see their KING make a grand entrance. 

The stage will be set for the removal of MY bride to lift her up into the skies out of harm’s way. She will follow ME out to safety. I will pull her free. There will be mass hysteria. People will run everywhere wondering what has happened because of the devastation and missing people. There will be many explanations for what has taken place. Most will be inspired by evil, who want to down play MY Coming. 

The world will not be the same. It will be the start of a new era—the onset of the antichrist kingdom in full force: man’s way of coping with the aftermath of the removal of MY bride from the earth. Once MY bride is taken free and MY SPIRIT is taken out of the way, the enemy’s kingdom will come into power in full force and no one will be safe from the domination of evil man run by evil spirits from the kingdom of darkness.

Horror will reign on earth as I allow MY wrath to pour over the earth. Tribulation will reign supreme—Great Tribulation. MY children who are left behind will face their darkest hour. Dark decisions will be theirs to make choosing between the antichrist system which leads ultimately to eternal doom or choosing against the commanding system leading to their martyrdom. Many will be tortured and suffer greatly in order to escape the kingdom of darkness that will rule the earth and all who remain behind.

You can avoid this end—turn to ME now as your only hope. Give ME your all in all—full surrender of your will into MY Hands. I will protect you, guide you, keep you in MY Will if you so desire to be MINE. Just surrender, repent, and submit yourself over to ME. All will be well between us. I will protect you from the coming evil: a system that is even now in the works.

Please turn your life over to ME. I am pleading with you children. Walk with your GOD into safekeeping.

I AM GOD…I AM ALL KNOWING…ALL SEEING…ALPHA and OMEGA…

BEGINNING and the END


Coordinating Scripture:

Acts 1:11 (KJV): Which also said, Ye men of Galilee, why stand ye gazing up into heaven? This same JESUS, which is taken up from you into heaven, shall so come in like manner as ye have seen HIM go into heaven.

Luke 17:24 (KJV): For as the lightning, that lighteneth out of the one part under heaven, shineth unto the other part under heaven; so shall also the SON of man be in HIS day.

Luke 21:36 (KJV): Watch ye therefore, and pray always, that ye may be accounted worthy to escape all these things that shall come to pass, and to stand before the SON of man. 

2 Thessalonians 2:7 (KJV): For the mystery of iniquity doth already work: only HE WHO now letteth will let, until HE be taken out of the way.

Revelation 14:9-10 (KJV): 9 And the third angel followed them, saying with a loud voice, If any man worship the beast and his image, and receive his mark in his forehead, or in his hand, 10 The same shall drink of the wine of the wrath of GOD, which is poured out without mixture into the cup of his indignation; and he shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels, and in the presence of the LAMB:

Profetia parannuksen teosta ja Jumalan armeijasta

Tämä profetia on luettu eräässä seurakunnassa joulukuussa 2013. Lukija oli ottanut valokopion tästä profetiasta vuosia sitten eräästä kirjasta, jossa se on julkaistu. Lukija ei ollut ottanut talteen profetian saajaa, ajankohtaa eikä kirjan nimeä.

Taivaan Isä sanoo: 

"Valvo ja rukoile. Rakastakaa toisianne. Pitäkää itsenne pyhinä. Pitäkää kätenne puhtaina.

Aviomiehet rakastakaa vaimojanne, kuten Kristus rakasti seurakuntaa. Miehet ja vaimot, rakastakaa toisianne, kuten minä olen rakastanut teitä. Minä säädin avioliiton ja siunasin sen Sanallani. Pitäkää aviovuode pyhänä. Puhdistakaa itsenne kaikesta väärästä ja olkaa puhtaita, kuten Minä olen puhdas.


Tämä alkaa tapahtua nyt. Kaikki tämä oli ja on ja tulee olemaan. Ihmisistä tulee itsensä rakastajia Jumalan rakastamisen sijaan. Paholaisen joukot raivoavat viimeisinä päivinä. Miehet ja naiset rakastavat omaisuuttaan enemmän kuin minua. He palvovat kotejaan, autojaan, maitaan, rakennuksiaan, liikeasioitaan, hopeitaan ja kultiaan, Minun sijasta.


Tehkää parannus, sillä minä olen mustasukkainen Jumala. Mitään ei saa asettaa minun edelleni - ei poikia eikä tyttäriä, ei vaimoja eikä miehiä. Jumalaa tulee palvoa Hengessä ja totuudessa.


Minä olen ensimmäinen ja viimeinen. Palvelkaa Minua, Luojaa, sillä minä annan elämän, en kuolemaa. Nouskaa pahuudestanne ja kutsukaa minua, minä parannan ja vapautan teidät. Se mitä luet tästä kirjasta on tosi, ja kaikki tulee tapahtumaan pian.


Tehkää parannus, sillä aika on käsillä ja kunnian Herra ilmestyy pian. Olkaa valmiit, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä. Niille, jotka odottavat minua, on varattu suuri palkkio. Minä siunaan lapsiani, niitä jotka ovat pitäneet uskon ja ovat palvelleet Minua totuudessa ja vanhurskaudessa. Olen valmistanut siunauksen niille, jotka ovat olleet uskollisia kutsulle, niille, jotka eivät ole kieltäneet nimeäni.


Muista tämä: Jos Minun nimeeni kutsuttu kansa nöyrtyy ja rukoilee, annan heille anteeksi ja parannan heidät ja korvaan heidän menetyksensä. Haluan kuulla, vapauttaa ja pelastaa kaikki, jotka uskovat ja kutsuvat nimeäni.


Pyhittykää totisesti. Kutsukaa juhlakokous koolle Minun huoneeseeni. Kerätkää vanhemmat ja kaikkien maiden asukkaat huoneeseeni ja huutakaa minua. Herran päivä tulee kuin varas yöllä - päivä on käsillä.


Katso Minä valmistan pyhän armeijan, joka tekee valtavia urotöitä minulle ja tuhoaa pimeyden valtakuntia. He ovat pyhien miesten ja naisten, poikien ja tyttöjen armeija. Heidät on voideltu saarnaamaan tosi evankeliumia, panemaan kädet sairaiden päälle ja kutsumaan syntisiä parannukseen.


Se armeija on työtätekevien miesten, kotiäitien, yksinäisten miesten ja naisten sekä koululaisten armeija. He ovat tavallisia ihmisiä, sillä monetkaan korkea-arvoiset eivät ole vastanneet kutsuuni. Minun armeijani sotilaita on ymmärretty ja kohdeltu väärin. Heitä on solvattu ja heidät on hylätty. Mutta minä olen siunannut heitä rohkeudella pyhyydessä ja hengessä. He alkavat täyttää profetiaani ja tehdä tahtoni. Minä kuljen heidän kanssaan, puhun heissä ja työskentelen heissä.


Tämän armeijan sotilaat ovat kääntyneet puoleeni kaikesta sydämestään, sielustaan, mielestään ja voimastaan. Tämä armeija herättää monia vanhurskauteen ja hengen puhtauteen. Alan pian liikkua maan päällä etsien armeijaani taistelijoita isoista ja pienistä kaupungeista. Valitsen palvelijani niiden joukosta, jotka sopivat tarkoitukseeni, mutta monet tulevat yllättymään valintojen tähden.


Tämä armeija, josta profeetta Joel puhui, tulee liikkumaan halki maan ja tekemään urotöitä nimeni tähden. Katso ja näe minun voimani heidän työssään.


Heitä kutsutaan Herran armeijaksi. Annan heille lahjojani ja he toteuttavat mahtavia tekojani. He tekevät urotöitä kunnian Herralle. Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle ja poikanne ja tyttärenne profetoivat.


Tämä armeija taistelee paholaisvoimia vastaan ja tuhoaa paljon saatanan tekoja. Minun valitsemani voittavat monia Jeesukselle Kristukselle ennen sitä päivää, jolloin paholaispeto nousee.


Jälleen kerran sanon erityisesti tämän: Älkää tahratko aviovuodetta. Pitäkää se pyhänä. Älkää tahratko ruumista, jossa Pyhä Henki asuu. Ruumiin synnin johtavat hengen synteihin. Tein miehen naista varten ja naisen miestä varten ja käskin, että heidät pitää yhdistää pyhässä avioliitossa.


Jälleen sanon, herätkää. Tule, kuuntele mitä Henki sanoo seurakunnille. Loppu on lähellä ja minä kutsun syntisiä katumaan, tekemään parannuksen ja sitä kautta pelastumaan.


Kertokaa perheillenne, että rakastan heitä ja ojennan heitä, teen senkin rakkaudessa. Kertokaa heille, että pidän heidät erossa pahasta, jos he vain luottavat Minuun.


Kaikki on mahdollista niille, jotka uskovat. Tarkkailen teitä, jotta Sanani pantaisiin täytäntöön. Te teette oman osanne ja voitte olla varmoja, että minä teen omani. Jos Minun omani seisovat totuudessa ja taistelevat hyvän taistelun, tapahtuu ihmeellisiä asioita, kuten helluntaipäivänä. Kutsukaa Minua ja Minä kuulen. Minä vahvistan teitä vanhurskaudessa, totuudessa ja vilpittömyydessä."


Joel: 3:1-2: "Tämän jälkeen on tapahtuva, että minä vuodatan henkeni kaikkiin ihmisiin. Ja niin teidän poikanne ja tyttärenne profetoivat, nuorukaisenne näkevät näkyjä, vanhuksenne ennusunia. Myös orjiin ja orjattariin minä vuodatan henkeni noina päivinä."